Aaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)
El ele tutusur beraber gireriz artikO zaman ben de polemiğe girerim
![]()
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu![]()
Ben korkarımEl ele tutusur beraber gireriz artik![]()
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyorAma aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyorSenin eline kimse su dökemez.
Saygılar hürmetler
![]()
Kazen beni kökten atmasınTadına varınca mapıs mapıs diye dövünüyon sonrabağımlılık yapıyor
![]()
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:))![]()
Çoğu salata yapmaya üşeniyorum gidip tarlalardan yayılıp geliyoruz kocamlaSen dayanamzsın illla süslü sunum yaparsın![]()
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarKızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Yav he he dedik yaÇoğu salata yapmaya üşeniyorum gidip tarlalardan yayılıp geliyoruz kocamla
Sen sunum diyon![]()
Tamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben deYav he he dedik ya![]()
Ne çorbası yaptın sen :)Yav he he dedik ya![]()
Ben özensiz yapınca eşim bozluyor.Tamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben de![]()
Hahahah dimiAma aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Oğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...Ne çorbası yaptın sen :)
Beni görünce pek öyle olmaz değil miHahahah dimi
Insanlarin yuregi bir hop edecek seni gordugunde
Kazen beni kökten atmasın![]()
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarBen onları kandırıp minnoş yaparsam
![]()
Kiyamam gecmis olsun minigeOğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...![]()