O zaman ben de polemiğe girerimAaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben de polemiğe girerimAaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)
El ele tutusur beraber gireriz artikO zaman ben de polemiğe girerim
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu
Ben korkarımEl ele tutusur beraber gireriz artik
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyorSenin eline kimse su dökemez.Saygılar hürmetlerAma aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyorSenin eline kimse su dökemez.Saygılar hürmetler
Kazen beni kökten atmasınTadına varınca mapıs mapıs diye dövünüyon sonra bağımlılık yapıyor
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:))
Çoğu salata yapmaya üşeniyorum gidip tarlalardan yayılıp geliyoruz kocamlaSen dayanamzsın illla süslü sunum yaparsın
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarBen onları kandırıp minnoş yaparsamKızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Yav he he dedik yaÇoğu salata yapmaya üşeniyorum gidip tarlalardan yayılıp geliyoruz kocamla
Sen sunum diyon
Tamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben deYav he he dedik ya
Ne çorbası yaptın sen :)Yav he he dedik ya
Ben özensiz yapınca eşim bozluyor.Resim çekmeyeceksin tabi öyle olur diyor.Ondan elimiz mahkumTamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben de
Hahahah dimiAma aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Oğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...Ne çorbası yaptın sen :)
Beni görünce pek öyle olmaz değil miHahahah dimi
Insanlarin yuregi bir hop edecek seni gordugunde
Kazen beni kökten atmasın
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarBen onları kandırıp minnoş yaparsam
Kiyamam gecmis olsun minigeOğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...