• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu:sus:
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))

Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyor:KK45:Senin eline kimse su dökemez.:KK17:Saygılar hürmetler:KK52:

Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:)) :mapus:

Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:)) :mapus:
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))

Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklar:KK45:Ben onları kandırıp minnoş yaparsam:süslü:

Tamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben de :KK73:
Ben özensiz yapınca eşim bozluyor.:110:Resim çekmeyeceksin tabi öyle olur diyor.:KK45:Ondan elimiz mahkum:70:

Kazen beni kökten atmasın:KK30::KK70:

Tolerans göstersin ilk başta,sonrasına bakarız artık :KK70:

Yıllardır didinip durdum hadii diye de yok gene sakin minnoş kaldı :KK70: pokemik yoksa edilikte yok dmek lazım ahretlik:))

Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklar:KK45:Ben onları kandırıp minnoş yaparsam:süslü:
:KK70:
Kandırmaya gerek yok minnoşum,bak bana hem neneyim hemde mapıs damlarındayım :KK70: hayır yaniii bünye alışıyor bunada. :KK70:

Back