- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Çok teşekkür ederim canım saol
Rica ederim çok değişik bir tatlı olmuş çok beğendim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım saol
Herkesin ellerine emeklerine sağlık
Diyetteyim,çok fazla takılmiyim buralarda
Son zamanlarda ödül olarak zevkle yedigim sütlü tatlılardan biri olan Mognolia dan yana kullandım oyumu
H E Ellerine sağlık tekrardan
Valla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
Seni de görmek isterdik ki sende şerbetli tatlılardan ödül almışsın
Valla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
Herkesin ellerine emeklerine sağlık
Diyetteyim,çok fazla takılmiyim buralarda
Son zamanlarda ödül olarak zevkle yedigim sütlü tatlılardan biri olan Mognolia dan yana kullandım oyumu
H E Ellerine sağlık tekrardan
Ödül olarak magnolia mıValla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
eyvahh yakalandıÖdül olarak magnolia mı
@MiuLego
Yok kız bizim takımda değil. Ben miuşa bir fikir vereyim dedim. Arada alın size ödül diye bize magnolia dağıtır belki.eyvahh yakalandı
Evet :))) Benim diyetisyen ödül olarak künefeye bile izin veriyor Ama bende listeme çok uyarım ve haftalık kilo kontrolünde hep başarı gösteririm ondanÖdül olarak magnolia mı
@MiuLego
Teeşekkürlersonuna kadar baktım en çok canımın çektiğine verdim oyumu ama hepsi birbirinden güzel gözüküyor ellerinize sağlık
magnolia olsada yesek
Gördün mü, senin yüzünden oy alamıyorum
He bide sen gel üstüme sabah zaten baaya üzüldüydümGördün mü, senin yüzünden oy alamıyorum
Niye üzüldün kuzummHe bide sen gel üstüme sabah zaten baaya üzüldüydüm
Sana üzülmedim kızzzz aşk olsun ''' ARKADAŞLARIMIN ''' dediği şeyler beni üzmezBen birşey yaptıysam ya da kırdıysam bana direkt söyleyin sebebini bilmek isterim ve ona göre hatamı telafi etmek için çabalarım
Herkes bir yorumda bulunacak canım, düşünceler farklı farklı gayet doğal bu durum.Sana üzülmedim kızzzz aşk olsun ''' ARKADAŞLARIMIN ''' dediği şeyler beni üzmez
Ders alırım daha çok .
Ozaman itiraf ediyorum .Herkes bir yorumda bulunacak canım, düşünceler farklı farklı gayet doğal bu durum.
Olabilir, farkında olmadan kırabilirim arkadaşları da. Ama bana kırıldıklarını ve sebebini bilmek isterim.