- 20 Mart 2008
- 141.649
- 213.222
- 1.423
- 60
Çok teşekkür ederim canım saol![]()
Rica ederim çok değişik bir tatlı olmuş çok beğendim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım saol![]()
Herkesin ellerine emeklerine sağlık
Diyetteyim,çok fazla takılmiyim buralarda
Son zamanlarda ödül olarak zevkle yedigim sütlü tatlılardan biri olan Mognolia dan yana kullandım oyumu
H E Ellerine sağlık tekrardan
![]()
Valla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
Seni de görmek isterdik ki sende şerbetli tatlılardan ödül almışsın![]()
Valla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
Herkesin ellerine emeklerine sağlık
Diyetteyim,çok fazla takılmiyim buralarda
Son zamanlarda ödül olarak zevkle yedigim sütlü tatlılardan biri olan Mognolia dan yana kullandım oyumu
H E Ellerine sağlık tekrardan
![]()
Ödül olarak magnolia mıValla benimde aklımda Magnolia yapmak vardı. Ama sen yapınca geri çekildim :)))
Yok kız bizim takımda değil. Ben miuşa bir fikir vereyim dedim. Arada alın size ödül diye bize magnolia dağıtır belki.eyvahh yakalandı![]()
Evet :))) Benim diyetisyen ödül olarak künefeye bile izin veriyor
Teeşekkürlersonuna kadar baktım en çok canımın çektiğine verdim oyumu ama hepsi birbirinden güzel gözüküyor ellerinize sağlık
magnolia olsada yesek![]()
He bide sen gel üstüme sabah zaten baaya üzüldüydümGördün mü, senin yüzünden oy alamıyorum![]()
Niye üzüldün kuzummHe bide sen gel üstüme sabah zaten baaya üzüldüydüm![]()
Sana üzülmedim kızzzz aşk olsun ''' ARKADAŞLARIMIN ''' dediği şeyler beni üzmezBen birşey yaptıysam ya da kırdıysam bana direkt söyleyinsebebini bilmek isterim ve ona göre hatamı telafi etmek için çabalarım
![]()
Herkes bir yorumda bulunacak canım, düşünceler farklı farklı gayet doğal bu durum.Sana üzülmedim kızzzz aşk olsun ''' ARKADAŞLARIMIN ''' dediği şeyler beni üzmez
Ders alırım daha çok .
Ozaman itiraf ediyorum .Herkes bir yorumda bulunacak canım, düşünceler farklı farklı gayet doğal bu durum.
Olabilir, farkında olmadan kırabilirim arkadaşları da. Ama bana kırıldıklarını ve sebebini bilmek isterim.![]()