• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Geliyorum zaten, hele dün bir elti vardı. Kaynı boşayacakmışta, hiç beraber olmamışlarda, nafaka tazminat bağlanır mı demişti. Dellendim birşeyler yazdım ama banlanacak gibi değil.:KK37:
hee gördüm de kapanmıştı konu ben görene kadar :D
Aferım akıllı akıllı yorum yapalım nevoş sana bize ünlem koyar :sus: !!!!

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Beni beğenmeyen hatta aykırı bu kız edep adap öğrenmemiş diyen kv demi etiketlemek istiyorum :-)
Anam sen nicki mi değiştin ben de bu kim diyorum:-)Tüm kvlere selam olsun:-)

Bir de şöyle birşey derler.Bekara karı(hanım)boşamak kolay derler:KK70:Yap görelim sonra konuşalım:KK70:

Ay ben burada sizin en basit olarak gördüğünüz tatlıyı bile mutfakta 10 saat cebelleşerek yaparım :D Ayrıca magnolia için basit dendiyse ismi lazım değil bir lüks cafede baya pahalıdan kakalıyorlar, böyle kapta sunumu bile yok üstüne üstlük. Kaşıkla muhallebiyi gelişigüzel tabağa yayıp üstüne bebe bisküvisi ufalıyorlar bitti. :bicak:

Ay ben burada sizin en basit olarak gördüğünüz tatlıyı bile mutfakta 10 saat cebelleşerek yaparım :KK70: Ayrıca magnolia için basit dendiyse ismi lazım değil bir lüks cafede baya pahalıdan kakalıyorlar, böyle kapta sunumu bile yok üstüne üstlük. Kaşıkla muhallebiyi gelişigüzel tabağa yayıp üstüne bebe bisküvisi ufalıyorlar bitti. :bicak:
Sen az önce neredeydin:70:
Herkes herşeyi beceremez zaten:KK45:Biz de psikolog olamayız:-)

Anam sen nicki mi değiştin ben de bu kim diyorum:-)Tüm kvlere selam olsun:-)
Ayy ablacım evet lina ben
resim ve alt metin aynı ya tanınırım diye düşünüyordum
Baktım adıyla tek üyelik alan benim değiştirdim :KK70:

Ayy ablacım evet lina ben
resim ve alt metin aynı ya tanınırım diye düşünüyordum
Baktım adıyla tek üyelik alan benim değiştirdim :KK70:
Hayırlı olsun canım:KK19:Yabancı gelmedi ama tamda çıkaramamıştım:70:

Sen az önce neredeydin:KK70:
Herkes herşeyi beceremez zaten:KK45:Biz de psikolog olamayız:-)

Kimsenin emeğini küçümsemek haddim değil şaka bir yana, basit muhallebi dedikleri tatlı gayet de emek istiyor. Ha ben ona oy vermedim başka bir tatlıya oy verdim ama magnolia kötü olduğundan ya da beğenmediğimden değil. İnsanları rencide etmeye hakkı yok kimsenin.

Back