Sen daha 8 aylıksın ben 8 yıllığım benim bile yokBen gibi değil mi hiç banım yok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen daha 8 aylıksın ben 8 yıllığım benim bile yokBen gibi değil mi hiç banım yok şükür
Geliyorum zaten, hele dün bir elti vardı. Kaynı boşayacakmışta, hiç beraber olmamışlarda, nafaka tazminat bağlanır mı demişti. Dellendim birşeyler yazdım ama banlanacak gibi değil.sen gelsene BDV ye
Neler geldi geçti çıkmadı şimdi mi çıkacak değil miHayatta çıkmazzz cııkssss
Yarışmaya katılmadan tariflere olumsuz yorum yapanların psikolojisi hakıında bilgi alabilir miyiz psikologum
hee gördüm de kapanmıştı konu ben görene kadarGeliyorum zaten, hele dün bir elti vardı. Kaynı boşayacakmışta, hiç beraber olmamışlarda, nafaka tazminat bağlanır mı demişti. Dellendim birşeyler yazdım ama banlanacak gibi değil.
Neler geldi geçti çıkmadı şimdi mi çıkacak değil mi
Mune ablam Kazen abime karşı sorumluyum çıkmaz canavarım dışarı
Bir de şöyle birşey var.Bekara karı(hanım)boşamak kolay derlerYap görelim sonra konuşalımHaha, önyargılı olmak kötü tabi. :)
Desene mapus damına düşmeden yaşlanacağımÇıkmaz hiç,o konuda senden çok umutluyum.
Sonunda karar verdiniz miOyum Muhallebili kadayıf çanaklarına
Beni beğenmeyen hatta aykırı bu kız edep adap öğrenmemiş diyen kv demi etiketlemek istiyorumHayallerimdeki gelin
Anam sen nicki mi değiştin ben de bu kim diyorumTüm kvlere selam olsunBeni beğenmeyen hatta aykırı bu kız edep adap öğrenmemiş diyen kv demi etiketlemek istiyorum
Bir de şöyle birşey derler.Bekara karı(hanım)boşamak kolay derlerYap görelim sonra konuşalım
Desene mapus damına düşmeden yaşlanacağım
Sen az önce neredeydinAy ben burada sizin en basit olarak gördüğünüz tatlıyı bile mutfakta 10 saat cebelleşerek yaparım Ayrıca magnolia için basit dendiyse ismi lazım değil bir lüks cafede baya pahalıdan kakalıyorlar, böyle kapta sunumu bile yok üstüne üstlük. Kaşıkla muhallebiyi gelişigüzel tabağa yayıp üstüne bebe bisküvisi ufalıyorlar bitti.
Yok ablam sağolasınHahahaha takma dişlerinle hattta çok istiyorsan takıl banaaa
Ayy ablacım evet lina benAnam sen nicki mi değiştin ben de bu kim diyorumTüm kvlere selam olsun
Hayırlı olsun canımYabancı gelmedi ama tamda çıkaramamıştımAyy ablacım evet lina ben
resim ve alt metin aynı ya tanınırım diye düşünüyordum
Baktım adıyla tek üyelik alan benim değiştirdim
Sen az önce neredeydin
Herkes herşeyi beceremez zatenBiz de psikolog olamayız
Yok ablam sağolasın