Sana bu gidişle en dişli gelin çatacak, bdvnin ennnn dertli kayınvalidesi olursun, sana özel en dertli kayınvalide kategorisi açarızCacaron bi geline denk gelirim diye tirsiyorum hahahahha
Aman sus sus, iyisin maşallah, bunların yanında kaporta dersen rezil ederler bizi, bak ben hiç oram buram ağrıyor diyor muyum, şanıma leke gelmesin makaraya alacaklar yoksaAynen vallla birde genç olacaklar hiç bakmıyorlar bize ahretlik,örsünler örtülerimizide dizlerimize koyarızjellerim var onları sürüyorum iyi geliyor birazcık. yoksa kaporta çökecek.
Zamane gelmleri iştee hahahahahaa
Sana bu gidişle en dişli gelin çatacak, bdvnin ennnn dertli kayınvalidesi olursun, sana özel en dertli kayınvalide kategorisi açarız
Ben kayınvalidelik kurslarını ahretlikten almaya başlayacağım, eli bele koymadan bakışla damat tırsıtma bölümünden başlamak istiyorum ama bakalım nasip
Aman sus sus, iyisin maşallah, bunların yanında kaporta dersen rezil ederler bizi, bak ben hiç oram buram ağrıyor diyor muyum, şanıma leke gelmesin makaraya alacaklar yoksa
Off çok fena ben kafama huni takar aslında ben yoğumm derdim heraldeNisan alisverisinde tekme tokat kavga edenler var kapalicarsida
Tovbes diye diye kaciyorum yanlarindan her gordugumde.
Allahim sen hayirlisini ver diyorum ama
Bana da onlardan verirse hadi buyur burdan yak
AboooSana bu gidişle en dişli gelin çatacak, bdvnin ennnn dertli kayınvalidesi olursun, sana özel en dertli kayınvalide kategorisi açarız
Ben kayınvalidelik kurslarını ahretlikten almaya başlayacağım, eli bele koymadan bakışla damat tırsıtma bölümünden başlamak istiyorum ama bakalım nasip
Tabii canım, bakma yine maşallahımız varGene iyiyiz maşallah yaa,işin şakası tabide bazı yaşıtlarıma bakıyorumda resmen çökenler var
Zippo heOff çok fena ben kafama huni takar aslında ben yoğumm derdim heralde
Ben tek başıma çıkmıştım hepsini hatırlamıyorum ama hard disk spor ayakkabı eşime kol düğmesi zippo falan almıştım
Abooo
Darki nasil bilirdiniz
Ativerin bir like da gomelim merhumeyi toprak kabul etsin bari
Tabii canım, bakma yine maşallahımız varbir de diz battaniyesiyle örme yeleklerimiz olsaydı iyi olurdu, tembel çıktı bunlar örmüyorlar benim biraz surat buruştu, yerçekimine yenik düşüyorum ama olsun ölüm bile yeter buradakilere
Zippo he
E harikaymis dostlar basina masallah
Biz de inanmış gibi yapıyoruz.Yavv he he heKız ne sunumu ben evde yemeği kocamın önüne kazanla koyuyorum
Az kaldı içimdeki canavarı çıkartacaklarNevoş bide sakin nasıl banlansın yahu.
Bak bu iyi bir fikir ahretliğim açın bir defter yazıp çiziktirelim anında neler hissediyoruz ne düşünüyoruz mesela
Ben gibi değil miUslu çocuk olun canımı yiyin
Hayallerimdeki gelinGne iyiyiz maşallah,kızalım bunlarada örsünler birer tane battaniye..
O kadar olacak ahretlik,zamana karşı yarışıyoruz aetık
Zippo çakmak markasıdır..
sen gelsene BDV yeBen gibi değil mihiç banım yok şükür
Ben gibi değil mihiç banım yok şükür
Yarışmaya katılmadan tariflere olumsuz yorum yapanların psikolojisi hakıında bilgi alabilir miyiz psikologumOlabilir, yabancı dil öğretiyorum falan diye bir şey yazdıysan belki oradan okumuşumdur hatlar karışmıştır ehehe :) Psikologum ben hayatım.
Az kaldı içimdeki canavarı çıkartacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?