Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
İtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.Hangi tarif 1.olcak desem kaybediyor.
Dondurmaya mı kesin kazanır diyorsun.. açıkçası küsmesin ama ben dondurmanın sunumunu beğenemedim.. ışığı arkaya alınca çok karanlık çıkmış.. daha net bi resim olabilirdi.. ama ben sütlaç kesin kazanır diyordum.. hatta diyet bitsin ilk iş fırın sütlaç yapıcam tevafuk55

Ne dondurması ,sütlaç kazanır sanmıştım.

Ayy bende onu dicektim azcık fazla kavrulmuş diye.. ama işte bakın herkesin başka bi işi var.. geçmiş olsun..

Aman diyesim geldi.. birinci olmazsa burayı başımıza yıkar kız :))
Çoğu zaman ciddi eleştiri yapmak istiyorum bazı tariflereOnun tarifinde acısını çıkartırdım

Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canımBence harika görünüyor

Çoğu zaman ciddi eleştiri yapmak istiyorum bazı tariflereOnun tarifinde acısını çıkartırdım
Ben de bazı tariflerde eleştiri isteği doğdu ama hevesi kırılmasın diye diyemedim,yarışma bitiminde yazabilirim belki

Ayy bende onu dicektim azcık fazla kavrulmuş diye.. am işte bakın herkesin başka bi işi var.. geçmiş olsun..
Yo ben kimseyi eleştirmiyorum. Sağolasın. Islağın halinden sudan çıkmış anlar..
Hayırşısı olsun hangisi kazanırsa kazansın hakkıyla olur çünkü hadi 3ü 5i arkadaşı diye oy vermiş olsun geriye kalanlarda elbetteki beğendiği için veriyor..

Ayy benim tarifime yapsana.. sence neden birinci olamadım

Şaka şaka birinci olamayacağını biliyordum

Ben de bazı tariflerde eleştiri isteği doğdu ama hevesi kırılmasın diye diyemedim,yarışma bitiminde yazabilirim belki
Senin tariften başlayabilir miyimBiraz içimdekini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…