Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Nereden alcam ki işte herif bimden başka yere girmiyor
O vakit yapacak birşey yok. BİM’in irmiği fazla şekeri kabul etmiyor der kayınvalidem, şerbetinde şekeri azaltacaksın. Piştiğinde az gelirse, altını kapatırken 1 bardak kadar kuru şeker döküp karıştırıp altını kapatacaksın.

Biliyorum bende genel olarak yazdım zaten

Ayy benim tarifime yapsana.. sence neden birinci olamadım

Şaka şaka birinci olamayacağını biliyordum
Öncelik bilinen tarifler,sonra kategoriye gerçekten uygun olmak,sonra sunum diye düşünüyorum

Çilekli magnolia ya oy verenlere bir kup yollasanız ne de güzel olur şaka bir yana o ne güzel bişeydir öyle hemen çilek bulup yapmam lazım yarışmada da başarılar
Teşekkür ederim .
Tatlı yı yapcağım gün marketten aldım markası lav

Sen bana şu emzirmeyi bırakma konusunda bir yardımcı ol dua ediyim sana kıyamıyorum yavruya yaa ne süt içer ne yoğurt yer ne yumurta
Canım ben sirke ile bıraktırmıştım oğlumaSirke sürdüm göğsüme birkaç gün kokuyu duyunca kaçıyordu...
Benim oğlumda süt içmiyordu,biberon su dışında hiç almıyordu.Emzirmeyi bıraktık süt canavarı oldu.Maşaallah hiç mama falan kullanmadık...Direk yemeğe geçtiKızlarımda 2 yaşına kadar hiç yoğurt yemezlerdi şimdi çok seviyorlar.Yani üzülme mutlaka alışır.Ramazan öncesi bıraksanız iyi olur yada bayram sonrası bıraktıracaksın.

Geçen benim görümce 3 aylarda bıraktırılmaz çocuk dedi aslı varmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…