• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Bunu kurtarman lazım yoksa bak gelip neler söylüyorlar.Ya arkamızdan söylenenler:KK35::KK35::KK35:
Arkamdan konuşulanları takan biri olmadım şimdiye kadar, ki bu atışma da bana garip bir şekilde eğlenceli geldi. Yorumu yapan arkadaşta eğlenceli belli ki. :KK53: :KK53:

Çamur gibimi olmuş :KK53: :KK70:
İtiraf edeyim mi,ben esasında dondurmalı irmik helvası yapacaktım esasında ,sen irmik helvası yapınca ,onun görseli de güzel,üzülürsün belki yapınca diye vazgeçtim :KK45:
Şimdi de ben üzüldüm yav:KK53:Belki onu yapsam daha çok oy alırdım :KK53:

İki çay bardağı süt var ya içinde; ))
neyse yav .
İyi olan kazansın. Haydi magnolya kim tutar seni muckk .Ben tutamadım şahsen :KK12:
Kardeş amacın ne anlamadım .. katılmamışsın bile yarışmaya.. illa senin beğendiğin tarif mi kazanıcak.. bende sütlacı beğendim hani yarım bardak pirinç 1 lt süt olan :KK49:

Kardeş amacın ne anlamadım .. katılmamışsın bile yarışmaya.. illa senin beğendiğin tarif mi kazanıcak.. bende sütlacı beğendim hani yarım bardak pirinç 1 lt süt olan :KK49:
Ya durun biz yorumları tarifini ekleyince yapacağız:halay:

kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum

amaç ortada sizde bu kişinin adını yazıp kendisine paye veriyorsunuz. Bunları görmezden gelin ki kendilerini bir halt sanmasınlar. Bugüne kadar yarışmaya katılmamış başkalarının tarifleri üzerinde yorum yapıyor. Bırakın bu tipleri ....
zaten son konusuna bakarsanız ruh halini az çok anlarsınız....

Bel altı öyle vurulmaz böyle vurulur....

Arkamdan konuşulanları takan biri olmadım şimdiye kadar, ki bu atışma da bana garip bir şekilde eğlenceli geldi. Yorumu yapan arkadaşta eğlenceli belli ki. :KK53: :KK53:
Aynen canım atışma yok eğleniyoruz:halay:

amaç ortada sizde bu kişinin adını yazıp kendisine paye veriyorsunuz. Bunları görmezden gelin ki kendilerini bir halt sanmasınlar. Bugüne kadar yarışmaya katılmamış başkalarının tarifleri üzerinde yorum yapıyor. Bırakın bu tipleri ....
zaten son konusuna bakarsanız ruh halini az çok anlarsınız....

Bel altı öyle vurulmaz böyle vurulur....
Adını yazmadım ki, hatırlamıyordum bile. Hazırda beklediğini hemen yoruma başlayınca anladık:110:

İtiraf edeyim mi,ben esasında dondurmalı irmik helvası yapacaktım esasında ,sen irmik helvası yapınca ,onun görseli de güzel,üzülürsün belki yapınca diye vazgeçtim :KK45:
Şimdi de ben üzüldüm yav:KK53:Belki onu yapsam daha çok oy alırdım :KK53:
Ben takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.
2 yaşında bebe 20 dk bile yalnız bırakılmıyor.

İtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.:skandal:Hangi tarif 1.olcak desem kaybediyor.:skandal:

İtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.:skandal:Hangi tarif 1.olcak desem kaybediyor.:skandal:
Yıllardır senin yüzünden 1. olamıyorum:KK70:

Ben takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.
2 yaşında bebe 20 dk bile yalnız bırakılmıyor.
İrmiğin markası çok önemli kuzu, bunu anladım ben son 2 denememde.

Back