Yeni kategoriye tarifi ile gelecekGitti gitti gitti gitti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kategoriye tarifi ile gelecekGitti gitti gitti gitti...
Dondurmaya mı kesin kazanır diyorsun.. açıkçası küsmesin ama ben dondurmanın sunumunu beğenemedim.. ışığı arkaya alınca çok karanlık çıkmış.. daha net bi resim olabilirdi.. ama ben sütlaç kesin kazanır diyordum.. hatta diyet bitsin ilk iş fırın sütlaç yapıcam tevafuk55İtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.Hangi tarif 1.olcak desem kaybediyor.
Pilavlarda ,içli köftende ,bir de hatırlamıyorum hangisiydi,kesin sen kazanacaksın ,madalya üçleniyor demiştimYıllardır senin yüüznden 1. olamıyorum
Aman diyesim geldi.. birinci olmazsa burayı başımıza yıkar kız :))Yeni kategoriye tarifi ile gelecek
Ne dondurması ,sütlaç kazanır sanmıştım.Dondurmaya mı kesin kazanır diyorsun.. açıkçası küsmesin ama ben dondurmanın sunumunu beğenemedim.. ışığı arkaya alınca çok karanlık çıkmış.. daha net bi resim olabilirdi.. ama ben sütlaç kesin kazanır diyordum.. hatta diyet bitsin ilk iş fırın sütlaç yapıcam tevafuk55
Nereden alcam ki işte herif bimden başka yere girmiyorİrmiğin markası çok önemli kuzu, bunu anladım ben son 2 denememde.
1 tanesi olsa yeterdiPilavlarda ,içli köftende ,bir de hatırlamıyorum hangisiydi,kesin sen kazanacaksın ,madalya üçleniyor dedim
Ayy bende onu dicektim azcık fazla kavrulmuş diye.. ama işte bakın herkesin başka bi işi var.. geçmiş olsun..Ben takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.
2 yaşında bebe 20 dk bile yalnız bırakılmıyor.
Çoğu zaman ciddi eleştiri yapmak istiyorum bazı tariflereOnun tarifinde acısını çıkartırdımAman diyesim geldi.. birinci olmazsa burayı başımıza yıkar kız :))
ayy canımmmmmmmm benımmmmmmmmmOyumu çilekli magnolina ya verdim
H E canım benim görüntü harika
Ellerine sağlık başarılar dilerim
Sunum süper
ayy canımmmmmmmm benımmmmmmmmm
Çook teşekkür ederimmmmmmmmm
Hamarat hatun
Hem çalışır
Hem magnolina yapar
Rica ederim
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canımBence harika görünüyorBen takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.
2 yaşında bebe 20 dk bile yalnız bırakılmıyor.
Ben de bazı tariflerde eleştiri isteği doğdu ama hevesi kırılmasın diye diyemedim,yarışma bitiminde yazabilirim belkiÇoğu zaman ciddi eleştiri yapmak istiyorum bazı tariflereOnun tarifinde acısını çıkartırdım
Yo ben kimseyi eleştirmiyorum. Sağolasın. Islağın halinden sudan çıkmış anlar..Ayy bende onu dicektim azcık fazla kavrulmuş diye.. am işte bakın herkesin başka bi işi var.. geçmiş olsun..
Ayy benim tarifime yapsana.. sence neden birinci olamadımÇoğu zaman ciddi eleştiri yapmak istiyorum bazı tariflereOnun tarifinde acısını çıkartırdım
Senin tariften başlayabilir miyimBiraz içimdekini atarımBen de bazı tariflerde eleştiri isteği doğdu ama hevesi kırılmasın diye diyemedim,yarışma bitiminde yazabilirim belki
Kazen cok basarili bir calisma yapmis saygiyla egiliyorumSana çok ihtiyacımız olacak