Arkamdan konuşulanları takan biri olmadım şimdiye kadar, ki bu atışma da bana garip bir şekilde eğlenceli geldi. Yorumu yapan arkadaşta eğlenceli belli ki.Bunu kurtarman lazım yoksa bak gelip neler söylüyorlar.Ya arkamızdan söylenenler
İtiraf edeyim mi,ben esasında dondurmalı irmik helvası yapacaktım esasında ,sen irmik helvası yapınca ,onun görseli de güzel,üzülürsün belki yapınca diye vazgeçtimÇamur gibimi olmuş
Kardeş amacın ne anlamadım .. katılmamışsın bile yarışmaya.. illa senin beğendiğin tarif mi kazanıcak.. bende sütlacı beğendim hani yarım bardak pirinç 1 lt süt olanİki çay bardağı süt var ya içinde; ))
neyse yav .
İyi olan kazansın. Haydi magnolya kim tutar seni muckk .Ben tutamadım şahsen
Ya durun biz yorumları tarifini ekleyince yapacağızKardeş amacın ne anlamadım .. katılmamışsın bile yarışmaya.. illa senin beğendiğin tarif mi kazanıcak.. bende sütlacı beğendim hani yarım bardak pirinç 1 lt süt olan
Helvami yap gelmezsenYaaavvbundan sonra halil ibrahim sofrası bile olsa kategori ben yokum sen devam et
işletmecı olarak her olayı paraya cevırıyorumAynen güzel olabilir
Bunye alismis karsi yoruma korkmamBir kategoride mutlaka tarifinizi bekliyorum.Ama yorumlarımız çok acımasız olabilir. Korkun bizden
kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum
Sana çok ihtiyacımız olacakBdvnim kıllı bağrından kopup gelen dark ....
Ahahahahha
Aynen canım atışma yok eğleniyoruzArkamdan konuşulanları takan biri olmadım şimdiye kadar, ki bu atışma da bana garip bir şekilde eğlenceli geldi. Yorumu yapan arkadaşta eğlenceli belli ki.
O zaman senden fikir almak lazımişletmecı olarak her olayı paraya cevırıyorum
Adını yazmadım ki, hatırlamıyordum bile. Hazırda beklediğini hemen yoruma başlayınca anladıkamaç ortada sizde bu kişinin adını yazıp kendisine paye veriyorsunuz. Bunları görmezden gelin ki kendilerini bir halt sanmasınlar. Bugüne kadar yarışmaya katılmamış başkalarının tarifleri üzerinde yorum yapıyor. Bırakın bu tipleri ....
zaten son konusuna bakarsanız ruh halini az çok anlarsınız....
Bel altı öyle vurulmaz böyle vurulur....
Ben takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.İtiraf edeyim mi,ben esasında dondurmalı irmik helvası yapacaktım esasında ,sen irmik helvası yapınca ,onun görseli de güzel,üzülürsün belki yapınca diye vazgeçtim
Şimdi de ben üzüldüm yavBelki onu yapsam daha çok oy alırdım
İtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.Kardeş amacın ne anlamadım .. katılmamışsın bile yarışmaya.. illa senin beğendiğin tarif mi kazanıcak.. bende sütlacı beğendim hani yarım bardak pirinç 1 lt süt olan
Yıllardır senin yüzünden 1. olamıyorumİtiraf ediyorum ,ben de kesin kazanır diyordum.Zaten kaybetmesinin nedeni benim.Hangi tarif 1.olcak desem kaybediyor.
Tövbe de laHelvami yap gelmezsen
İrmikli ossun
İrmiğin markası çok önemli kuzu, bunu anladım ben son 2 denememde.Ben takılmam yaptığımı yapmış falan filan herkesin sunumu görseli zevki bambaşka çocukla bu kadar oldu 20 dk kesintisiz kavurdum son anda küt diye bi ses geldi oğlum biyere çıkıp düştü sandım bıraktım gittim bir tık fazla kavruldu. Vicdan azabının bini bin para.
2 yaşında bebe 20 dk bile yalnız bırakılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?