• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Zaten zor olan tarifi yapmak değil ki,öyle olsa herkes katılır.
Bunun sunumu tasarlaması,çekimi,resim boyutunu ayarlaması,konuyu açması vs,o yüzden kimse emeğe laf söylemesin...
evet bide etiket falan yaptım :D :D Böreklerden berıdır aklıma kalmış :D :D
Konuyu açtım resımler buyuk geldı onlrı kırp falan fılan bıde o arada net gitti. Geri geldiğinde resimler gitmişti haydeee baştann :D

Bide bunları işten gelip yapıyorum :110:
Cilekli puding meshur oldu sayenizde :KK53:
Pek sevindim ben buna
Dark :KK42:

evet bide etiket falan yaptım :KK70: :KK70: Böreklerden berıdır aklıma kalmış :KK70: :KK70:
Konuyu açtım resımler buyuk geldı onlrı kırp falan fılan bıde o arada net gitti. Geri geldiğinde resimler gitmişti haydeee baştann :KK70:

Bide bunları işten gelip yapıyorum :110:

Dark :KK42:
Suclu sen misin yoksam
Senden mi cikti o cilenkkkli puding fikri ;)
Hahahah
Yaa ne ilginc arkadaslar var

Bosa mi katiliyorum yemek yarismasina :KK66:
Belesten geyik yapiyorum ban da yokkk :deli:
Ama biraz daha sabredersem yemek bolumunde ilk banlanan sirinleri gorebilirim :KK45:
Burada polemik olması normal aslında eleştiri olan bir bölüm burası.
Allahtan benim irmiğe laf eden yok :sopa: :D

Bak ya dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz:skandal:Kategori sütlü tatlılar ne bekliyoruz:KK66:
En bilindik tatlar her zaman daha çok oy alıyor.Mesela bu kategori şerbetli tatlılar olsaydı.Oy verenler garanti Sütlü nuriyeyi seçecekti.Pastalar olsaydı profiterol daha çok oy alırdı.Gibi gibi diyelim....
Emeğe saygı gösterelim inan onu yapmak,resimlemek,eklemek o kadar zor oluyor...
İki çay bardağı süt var ya içinde; ))
neyse yav .
İyi olan kazansın. Haydi magnolya kim tutar seni muckk .Ben tutamadım şahsen :KK12:

Back