- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Sağol ablacım zaten lisabella abla oy verdı ya bana uçtum havalaraKendini sorgulama tarifin başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacım zaten lisabella abla oy verdı ya bana uçtum havalaraKendini sorgulama tarifin başarılı
Toplamda 12 saat, birde sahan beklemesi var birkaç günDuyan da önceki tarifte 10 saat uğraştın sanır
ben gördümmBen görmedim
Evet lütfen o saahanı atlamayınToplamda 12 saat, birde sahan beklemesi var birkaç gün
Ne hakareti yav! Kendine gel!Sizce neden o zaman ?
Ben 8 kategori yarıştım ,az çok öğrendim ,siz neye dayanarak yazıyorsunuz
Ben size sakin yazmaya çalıştım ama siz hakaret etmeyi tercih ettiniz,neyse...
Ben hiç tanımıyorumBen sizi çok tanımıyorum
Ben görmedim
Evet canım, sütlü tatlı budur.Sütün içine şeker un katıyorsunuz.. bu mudur sütlü tatlı
Bak işte o kadar emek veriliyor.Foto eklemek bile çok zor...Olumsuz yorumlar ne kadar üzücü oluyor bunu lütfen düşünelim...Tanışalım ama tatlı tatlı olsun.Ben bu tanışmayı sevmedim.Hep niyetimde bi kez katilacaktim foto yukleyemedim işte cehalet pc den dediğimde olacak bu iş.
Tanışırız ins .
Zaten zor olan tarifi yapmak değil ki,öyle olsa herkes katılır.Bide dalga geçiliyo
Ben bu yarışmaya girerken ne deddımm ..
Geçen 10 saat uğraştım şimdi 10 dk
Tatlı 10 dk da oldu ama sunumda zorlandım hakkımı yemeyin
Nerede bu bildirim yahuAynen bende onu dicektim.. bildirimde senin tatlın var.. ağlamayana meme yok
Bundan sonra meşhur olacakBen hiç tanımıyorum
Bu cümleyi ne amaçla yazdınız?Ne hakareti yav! Kendine gel!
Bdv ciler yolunu şaşırdılar bizi bombalamaya geliyorlarAma onları kandırıp yarışmaya yemek yaptıracağız.Çaktırma onları bdvden kurtaracağızNaoluyi la burda da mi kavga
Nevreste kiz nazar mi ettik senin topige yoksam bdvden cikarkene ayagimizi mi suruduk nettik
AhahahahDaha fazla bakamiiciiim bu tabloya
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdıBen sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım
Bir daha size pratik tarif yok
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım
Nevreste ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım
Tamam canım benimBu cümleyi ne amaçla yazdınız?
Hep sütlü nuriye yi çok yemekten bakış açısı sutlenmiş; p
Ben tanıyorum siyasetten ,genelde dini yorumlardanBen hiç tanımıyorum