• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Screenshot_2018-03-26-13-42-58.png

Hep niyetimde bi kez katilacaktim foto yukleyemedim işte cehalet pc den dediğimde olacak bu iş.
Tanışırız ins .
Bak işte o kadar emek veriliyor.Foto eklemek bile çok zor...Olumsuz yorumlar ne kadar üzücü oluyor bunu lütfen düşünelim...Tanışalım ama tatlı tatlı olsun.Ben bu tanışmayı sevmedim.
Mesela şöyle tatlanabiliriz.Sen yeni kategoriye tarif hazırlarsın ben yardımcı olurum eklersin.Sonra gelirsin burada bizimle şu havayı şu heycanı tenefüs edersin...Sonra sen de gelen olumsuz yorumlara bizim gibi cevap verirsin...:KK45:

Bide dalga geçiliyo :KK42:

Ben bu yarışmaya girerken ne deddımm ..
Geçen 10 saat uğraştım şimdi 10 dk :KK70:
Tatlı 10 dk da oldu ama sunumda zorlandım hakkımı yemeyin :110:
Zaten zor olan tarifi yapmak değil ki,öyle olsa herkes katılır.
Bunun sunumu tasarlaması,çekimi,resim boyutunu ayarlaması,konuyu açması vs,o yüzden kimse emeğe laf söylemesin...

Naoluyi la burda da mi kavga :duduk:
Nevreste kiz nazar mi ettik senin topige yoksam bdvden cikarkene ayagimizi mi suruduk nettik
Bdv ciler yolunu şaşırdılar bizi bombalamaya geliyorlar:skandal:Ama onları kandırıp yarışmaya yemek yaptıracağız.:sus:Çaktırma onları bdvden kurtaracağız:sus:

Daha fazla bakamiiciiim bu tabloya:KK53:
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim :63:
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdı:63:Ben sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım :63:
Bir daha size pratik tarif yok :63:
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım :KK45:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım:KK62:
Ahahahah
Yaaaa alemsin ;)

Back