Sayfanın en üstündeNerede bu bildirim yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfanın en üstündeNerede bu bildirim yahu
İşte sonunda gördüm cahaletimi hoş görünYukarıdaa nasıl görmezsin
Siradaki kategoriye bekleriz diye kibar kibar da yazmissin cok takdir ettim. Nasil bir sabir varsaBdv ciler yolunu şaşırdılar bizi bombalamaya geliyorlarAma onları kandırıp yarışmaya yemek yaptıracağız.Çaktırma onları bdvden kurtaracağız
Hiçbir yere gidemezsinHasta olurum yataklara düşerimİşte sonunda gördüm cahaletimi hoş görün
@Nevreste nevoşum gidecem diye mi yaptın
Sen olsan ne yazardın kim bilirSiradaki kategoriye bekleriz diye kibar kibar da yazmissin cok takdir ettim. Nasil bir sabir varsa
Dusun dusun coktur isindüşünüyorum. tıntırın tırın
Kavgaya,polemiğe gerek yok canımTatlı tatlı kaynaşabilirizSiradaki kategoriye bekleriz diye kibar kibar da yazmissin cok takdir ettim. Nasil bir sabir varsa
Ondan beni admin yapmiyolar zatenSen olsan ne yazardın kim bilir
haberDusun dusun coktur isin
Oy kullaninca haber et benim kac oyum varmis goremiyorum ayol.
Tamam olabilir bileğime guvenirsem elbette.Ama şu kadar emekli guzel tarifin içinde basit bir çilekli puding alıyorsa bi düşünüp katılmaktan vazgeçmek var :))Bak işte o kadar emek veriliyor.Foto eklemek bile çok zor...Olumsuz yorumlar ne kadar üzücü oluyor bunu lütfen düşünelim...Tanışalım ama tatlı tatlı olsun.Ben bu tanışmayı sevmedim.
Mesela şöyle tatlanabiliriz.Sen yeni kategoriye tarif hazırlarsın ben yardımcı olurum eklersin.Sonra gelirsin burada bizimle şu havayı şu heycanı tenefüs edersin...Sonra sen de gelen olumsuz yorumlara bizim gibi cevap verirsin...
Hic yani azicik kafa dagitmaya geliyoruz suraya ogrendigimiz tarifler de yanimiza kar kalsin diyeKavgaya,polemiğe gerek yok canımTatlı tatlı kaynaşabiliriz
Benim huzurumun ne önemi var canımSizin huzurunuz kaçmasınHayır yani bazı insanlara sana nolıyoo diyesim geliyo daaa... neysee ... Nevreste min huzuru kaçmasın
Cilekli puding meshur oldu sayenizdeTamam olabilir bileğime guvenirsem elbette.Ama şu kadar emekli guzel tarifin içinde basit bir çilekli puding alıyorsa bi düşünüp katılmaktan vazgeçmek var :))
Gitmiyorum deynepnaz can gaza getirdi, bana uyan bir kategori olursa katılacağımHiçbir yere gidemezsinHasta olurum yataklara düşerim
:)))))Ben tanıyorum siyasetten ,genelde dini yorumlardan
AhahahaOndan beni admin yapmiyolar zaten
Yoksam tek rakibimTHY
Bak ya dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruzKategori sütlü tatlılar ne bekliyoruzTamam olabilir bileğime guvenirsem elbette.Ama şu kadar emekli guzel tarifin içinde basit bir çilekli puding alıyorsa bi düşünüp katılmaktan vazgeçmek var :))