• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Dün gece neler yazdı biri :KK70:bardağa çileği koyup puding koyup tatlı diye koymuşlar demiş:KK70:
Kimdi acep, hemde kendi profilinde paylaşmıştı:KK70:
Ben biliyorum ,devamında sütlü nuriye sana da oy vermek isterdim ama vicdanen rahat edemezdim yazmış:63:
Ya şerbetli tatlı olarak gördü,ya hazır yufka olarak gördüğünden :63:

Ben biliyorum ,devamında sütlü nuriye sana da oy vermek isterdim ama vicdanen rahat edemezdim yazmış:63:
Ya şerbetli tatlı olarak gördü,ya hazır yufka olarak gördüğünden :63:
Evet, kestaneli dondurma varken gibi şeyler yazmıştı.
İyide, magnolia yı seçende diğer seçenekleri seçende bizleriz. Milletin damak tadına karışılması garip geldi.:KK67:

• Beğen
Reactions: H E
Polemik var dediler geldim iki ciziktiracam.
Bir, nerde bu adalet çilekli pudinge bu kadar oy verilir mi Kınıyorum başka sözüm yok.
Benim nuriyeme niye laf attın söyle bakayım :KK53:

Evet, kestaneli dondurma varken gibi şeyler yazmıştı.
İyide, magnolia yı seçende diğer seçenekleri seçende bizleriz. Milletin damak tadına karışılması garip geldi.:KK67:
İyi insan lafın üzerine gelirmiş,tam üstünde O kişi:KK53:

Polemik var dediler geldim iki ciziktiracam.
Bir, nerde bu adalet çilekli pudinge bu kadar oy verilir mi Kınıyorum başka sözüm yok.
Yoo, polemik yok. Bizlerde burada yarışıyoruz ve bende kestaneli dondurmalı tarife oyumu verdim.
Sadece bunun profile taşınması garip geldi ve bunu buraya yazdım:KK14:

Sizin nuriye yi gözüm tuttu yapacam ins nasıl cnm istedi yav .Amma ben adalet deyip dondurmayı oyladim : D
Benim tarifi seçenler adaletsiz mi davrandı?:skandal:
Çoğu kişi için tarifin zorluğu önemli değil,kimi damak tadına ,kimi sunuma oy veriyor.Adalet diyorsunuz ya,KKya bildirim giderek oy veriliyor,o yüzden beğenmediğiniz tarifin o kadar oy alması o yüzden adaletli:KK66:
Güzel yapmışım di mi,ıh hıh hıh (Kemal Sunal smileyi)

Benim tarifi seçenler adaletsiz mi davrandı?:skandal:
Çoğu kişi için tarifin zorluğu önemli değil,kimi damak tadına ,kimi sunuma oy veriyor.Adalet diyorsunuz ya,KKya bildirim giderek oy veriliyor,o yüzden beğenmediğiniz tarifin o kadar oy alması o yüzden adaletli:KK66:
Güzel yapmışım di mi,ıh hıh hıh (Kemal Sunal smileyi)
Ben bilmediğim ve lezzetli olduğunu düşünüp deneyeceğim bir tarife verdim oyumu. :63:

Demeek olaylar böyle gelişti bende ne alaka diyorum hani kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum : D
Birkaç sayfa önce yazılanın dışında adınız geçmedi.Henüz meşhur olmadınız.Ama yeni kategoriye katılın sizi meşhur edelim...

Ben bilmediğim ve lezzetli olduğunu düşünüp deneyeceğim bir tarife verdim oyumu. :63:
Ben de o amaçla verdim de bana niye trip attın şimdi:confused:
KKya oy vermedin bize diye kızabilir miyiz,herkes seçmekte özgür onu demek istedim :KK69:

Back