Allahıma şükürler olsun kulaklarım cillop gibi sadece sizin yorumları garip60 kusur oy alınca demek kulaklar işitmez mi oluyor : D
Kimseye tarifiniz çok oy alıyor diye açıklama yapmıyoruz...Allahıma şükürler olsun kulaklarım cillop gibi sadece sizin yorumları garip
Birini yüceltirken kimseyı ezici yorum yapmayın.
Bende oyumu karamelli triliçeden yana verdim .
Hemde eşime oylattım sevmediğim kişiler var onlara haksızlık olmasın dıye.
He şuda var.Bana oy verenlerin hiçbirini tanımıyorum . Kimseye bana oy verın demedım .
Burda emekten çok çoğunlukla görsellik ön planda. Bundan önceki tarifte çoook uğraşmama rağmen 6 . mı ne oldum .
Tabii şuda var oylamanın bıtmesıne daha ooohhoo kaç gun var. Kim 1. olursa olsun . Biz burdaki ortamı sevirıyoruz.
Şunuda dipnottt yazayım .
Evet dondurmalı tatlı çook uğraşmış . Ama bence sunumuda güzel olmalıydı .
Dondurmanın azizliği erimiş .
Onunda ellerine sağlık .
İyi olan kazansın .
Tarifimi beğenmiyenlerede
Triplenme oy kullanma bildiriminde senin süt helvası varBen bilmediğim ve lezzetli olduğunu düşünüp deneyeceğim bir tarife verdim oyumu.
Üzüldüm azcık ablaKimseye tarifiniz çok oy alıyor diye açıklama yapmıyoruz...
Tariflerin hepsi güzel damak zevki mi yani bir cilekli pudinge oy verdiren ! Evet muhteşem bir lezzet !Benim tarifi seçenler adaletsiz mi davrandı?
Çoğu kişi için tarifin zorluğu önemli değil,kimi damak tadına ,kimi sunuma oy veriyor.Adalet diyorsunuz ya,KKya bildirim giderek oy veriliyor,o yüzden beğenmediğiniz tarifin o kadar oy alması o yüzden adaletli
Güzel yapmışım di mi,ıh hıh hıh (Kemal Sunal smileyi)
Sus bensiz birşey yapamıyorsun...Allah allah benim neden haberim yok
Duyan da önceki tarifte 10 saat uğraştın sanırBundan önceki tarifte çoook uğraşmama rağmen 6 . mı ne oldum .
Aynen prestijin yerlerde onu tekrar kurtarman gerekiyorDaha fazla bakamiiciiim bu tabloya
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdıBen sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım
Bir daha size pratik tarif yok
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım
Nevreste ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım
Bide dalga geçiliyoDuyan da önceki tarifte 10 saat uğraştın sanır
Ben görmedimTriplenme oy kullanma bildiriminde senin süt helvası var
Sizce neden o zaman ?Tariflerin hepsi güzel damak zevki mi yani bir cilekli pudinge oy verdiren ! Evet muhteşem bir lezzet !
Hep sütlü nuriye yi çok yemekten bakış açısı sutlenmiş; p
Kendini sorgulama tarifin başarılıBide dalga geçiliyo
Ben bu yarışmaya girerken ne deddımm ..
Geçen 10 saat uğraştım şimdi 10 dk
Tatlı 10 dk da oldu ama sunumda zorlandım hakkımı yemeyin
Hep niyetimde bi kez katilacaktim foto yukleyemedim işte cehalet pc den dediğimde olacak bu iş.Birkaç sayfa önce yazılanın dışında adınız geçmedi.Henüz meşhur olmadınız.Ama yeni kategoriye katılın sizi meşhur edelim...
Sussss bakayımSütün içine şeker un katıyorsunuz.. bu mudur sütlü tatlı
Aynen bende onu dicektim.. bildirimde senin tatlın var.. ağlamayana meme yokBen görmedim
Yukarıdaa nasıl görmezsinBen görmedim
Bide çilek koyuyolarrr peeehhhhhhhhhhhSütün içine şeker un katıyorsunuz.. bu mudur sütlü tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?