- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Heyecanlanmana gerek yok canim bu fark kolay kapanmaz.. şimdiden tebrikler
Kaldı ki en aşağıdayım beni kimse görmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlanmana gerek yok canim bu fark kolay kapanmaz.. şimdiden tebrikler
vışşşşşşşşşşş geçecemiş benıAramızda ki fark 43 seni gecicem
Kız niye uZatıyon birincisin işte
Deme gı öyle bende baya aşağıdayım baksana bana gelen sana da gelıyodur emın ollHeyecanlanmana gerek yok canim bu fark kolay kapanmaz.. şimdiden tebrikler
Kaldı ki en aşağıdayım beni kimse görmüyor
Hele şunun havasına bakıııııııııın belki birgün bende 1.olabilirimvışşşşşşşşşşş geçecemiş benı
Benı geçse geçse profiterol yanı sütlaç geçer
Uzatcaaammm hele 1. olursmm Aaaallaaaa yandınız
Taman taman yaaa butun liste 1. olakHele şunun havasına bakıııııııııın belki bileğin bende 1.olabilirim
Belki birgun kazen abi bi bakmışız katılanların hepsinin evine hediye yollamışTaman taman yaaa butun liste 1. olak
Bence sıkıntı yok
Maalesef düşüncem bu canım..Deme gı öyle bende baya aşağıdayım baksana bana gelen sana da gelıyodur emın oll
Belki birgun kazen abi bi bakmışız katılanların hepsinin evine hediye yollamış
Deme ya böyleee..Maalesef düşüncem bu canım..
Bir daha kolay kolay katılacağımi da sanmıyorum
13 oyun var söyleniyorsun, 4 oyu alan lunya ne yapsınDaha fazla bakamiiciiim bu tabloya
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdıBen sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım
Bir daha size pratik tarif yok
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım
Nevreste ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım
Külah fazla bilinmiyor ama13 oyun var söyleniyorsun, 4 oyu alan lunya ne yapsın
Tüm bu söylediklerinle beni de gaza getirdinDaha fazla bakamiiciiim bu tabloya
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdıBen sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım
Bir daha size pratik tarif yok
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım
Nevreste ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım
Evet İzmirde çoğu pastanede olurdu .Külah fazla bilinmiyor ama
Gelelim anamTüm bu söylediklerinle beni de gaza getirdin
Dün gece neler yazdı biri bardağa çileği koyup puding koyup tatlı diye koymuşlar demişEvet İzmirde çoğu pastanede olurdu .
İstanbulda çook nadir.
Torpil varmı dıyorum böle bakayılar
Akıl hocam ol deynebimGelelim anam
Bilinmedik tarif seçmeyelim ,senin sunumun ,çekimlerin çok güzel,bilindik bir tarif yapsan fazla beklemezsin madalya için
evet buraya da yazmışlarDün gece neler yazdı biri bardağa çileği koyup puding koyup tatlı diye koymuşlar demiş
Kimdi acep, hemde kendi profilinde paylaşmıştı