• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Daha fazla bakamiiciiim bu tabloya:KK53:
Tamam 1.olma iddia yoktu ama bu kadar az oy alacağımı tahmin etmedim :63:
Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdı:63:Ben sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım :63:
Bir daha size pratik tarif yok :63:
Yarışmacı hayatımda çöküş yaşadım :KK45:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım:KK62:

Eleştirilerde de belirtildiği gibi çoğu şerbet kategorisinde gördü,kimi hazır baklava yufkası kullandığımdan puan kırdı:63:Ben sizin işinize yarasın ,faydalanın tariften diye hazır kullandım ,yoksa elde de açardım :63:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ne ulen sıradaki kategori,çok pis gaza geldim ,sinirlendim ,prestijimi kurtarmam lazım:KK62:
13 oyun var söyleniyorsun, 4 oyu alan lunya ne yapsın :63:

Tüm bu söylediklerinle beni de gaza getirdin:63::KK14:

Evet İzmirde çoğu pastanede olurdu .
İstanbulda çook nadir.

Torpil varmı dıyorum :KK57: böle bakayılar :KK70:
Dün gece neler yazdı biri :KK70:bardağa çileği koyup puding koyup tatlı diye koymuşlar demiş:KK70:
Kimdi acep, hemde kendi profilinde paylaşmıştı:KK70:

Back