Ben biliyorum ,devamında sütlü nuriye sana da oy vermek isterdim ama vicdanen rahat edemezdim yazmışDün gece neler yazdı biribardağa çileği koyup puding koyup tatlı diye koymuşlar demiş
Kimdi acep, hemde kendi profilinde paylaşmıştı
Buradaki dikkatimi çekmedi, o kişi buraya yazmadı. Niye ekran görüntüsü almadıysamevet buraya da yazmışlar
Kelin ilacı olsa başına sürermişAkıl hocam ol deynebim
Evet, kestaneli dondurma varken gibi şeyler yazmıştı.Ben biliyorum ,devamında sütlü nuriye sana da oy vermek isterdim ama vicdanen rahat edemezdim yazmış
Ya şerbetli tatlı olarak gördü,ya hazır yufka olarak gördüğünden
profilini görmedım de buraya yazmışlarBuradaki dikkatimi çekmedi, o kişi buraya yazmadı. Niye ekran görüntüsü almadıysam
Benim nuriyeme niye laf attın söyle bakayımPolemik var dediler geldim iki ciziktiracam.
Bir, nerde bu adalet çilekli pudinge bu kadar oy verilir mi Kınıyorum başka sözüm yok.
İyi insan lafın üzerine gelirmiş,tam üstünde O kişiEvet, kestaneli dondurma varken gibi şeyler yazmıştı.
İyide, magnolia yı seçende diğer seçenekleri seçende bizleriz. Milletin damak tadına karışılması garip geldi.
Yoo, polemik yok. Bizlerde burada yarışıyoruz ve bende kestaneli dondurmalı tarife oyumu verdim.Polemik var dediler geldim iki ciziktiracam.
Bir, nerde bu adalet çilekli pudinge bu kadar oy verilir mi Kınıyorum başka sözüm yok.
Polemik var dediler geldim iki ciziktiracam.
Sizin nuriye yi gözüm tuttu yapacam ins nasıl cnm istedi yav .Amma ben adalet deyip dondurmayı oyladim : DBenim nuriyeme niye laf attın söyle bakayım
İyi insan lafın üzerine gelirmiş,tam üstünde O kişi
Demeek olaylar böyle gelişti bende ne alaka diyorum hani kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum : DYoo, polemik yok. Bizlerde burada yarışıyoruz ve bende kestaneli dondurmalı tarife oyumu verdim.
Sadece bunun profile taşınması garip geldi ve bunu buraya yazdım
60 kusur oy alınca demek kulaklar işitmez mi oluyor : D
Hemen haber uçmuş bacım, bu sayfadan ötesinde berisinde yuk. Şanın şöhretin bu sayfada :))Demeek olaylar böyle gelişti bende ne alaka diyorum hani kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum : D
Benim tarifi seçenler adaletsiz mi davrandı?Sizin nuriye yi gözüm tuttu yapacam ins nasıl cnm istedi yav .Amma ben adalet deyip dondurmayı oyladim : D
Hoşgeldiniz..Siz ne zaman yarışmaya katılacaksınız...Mutfakla aranız nasıl60 kusur oy alınca demek kulaklar işitmez mi oluyor : D
Ben bilmediğim ve lezzetli olduğunu düşünüp deneyeceğim bir tarife verdim oyumu.Benim tarifi seçenler adaletsiz mi davrandı?
Çoğu kişi için tarifin zorluğu önemli değil,kimi damak tadına ,kimi sunuma oy veriyor.Adalet diyorsunuz ya,KKya bildirim giderek oy veriliyor,o yüzden beğenmediğiniz tarifin o kadar oy alması o yüzden adaletli
Güzel yapmışım di mi,ıh hıh hıh (Kemal Sunal smileyi)
Birkaç sayfa önce yazılanın dışında adınız geçmedi.Henüz meşhur olmadınız.Ama yeni kategoriye katılın sizi meşhur edelim...Demeek olaylar böyle gelişti bende ne alaka diyorum hani kaçıncı sayfa nerede meşhur oldum : D
Zaten olan şöhretime reklam oldu sadece o kadarHemen haber uçmuş bacım, bu sayfadan ötesinde berisinde yuk. Şanın şöhretin bu sayfada :))
Ben sizi çok tanımıyorumZaten olan şöhretime reklam oldu sadece o kadar
Ben de o amaçla verdim de bana niye trip attın şimdiBen bilmediğim ve lezzetli olduğunu düşünüp deneyeceğim bir tarife verdim oyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?