- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence onun dünyadan haberi yokH E canımmm önde gidiyorsun, heyecan var mı heyecan
Ayy girmedi mi daha siteye yoksaa harika bir süpriz olacak o zamanBence onun dünyadan haberi yok
Bence henüz görmediAynen sürpriz olacakAyy girmedi mi daha siteye yoksaa harika bir süpriz olacak o zaman
Evet, bana yazmıştıEn son bunu yazmış
En son bunu yazmış
Çipetpetim, sen katılmış mıydın bu defa?
Evet canım, yazmıştım ya sıfır oydayım Kolay bir tarif yaptım. Hazır pandispanyalı kalp şeklinde porsiyonluk pastaydı tarifimÇipetpetim, sen katılmış mıydın bu defa?
Tamam canım, şimdi hatırladım.Evet canım, yazmıştım ya sıfır oydayım Kolay bir tarif yaptım. Hazır pandispanyalı kalp şeklinde porsiyonluk pastaydı tarifim
Oylar bölünüyor diye mi?Nevreste benim de bi önerim vardı
Aynı kategoriye aynı tarifler katılmasın lütfen.. ben ilk katılışımda benim tarifimin aynısı yapılmıştı sponsora kadar aynıydı.. o kızın da bi suçu yok ama çok moralim bozulmuştu. Bi tarifi ilk kim yaparsa ikincisi yapılamasın.. hatta daha da iyisi tarifi yapmadan sana özelden msj atıp onay alalım
Ya oylar bölünüyo kesinlikle.. bide moralim bozuluyo .. çok başıma geldi.. onun dışında kıyaslama yapılıyo.. bide madem amaç yeni tarif öğrenmekse farklı olsun ...Oylar bölünüyor diye mi?
Bende aynı fikirdeyim ama herkesin sunum yorumlaması bile farklı, birde tasarlamış oluyor konsepti. O sebeple, bilemedim.