Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yok canım ama tedaviye devam
Ama mutluyum, gelecekten umutluyum
İnşallah olursa sene sonunda ablamla peşpeşe doğum yapmış oluruz
Insallah canim benim, ay emiranin hamile oldugunu da 2 gun once ogrendim firsat olmadi Emira SY canimin ici hayirli ugurlu olsun kucagina sag salim almayi nasip etsin Insallah rabbim.

Kizlar siz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz

Tabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılır
O kadar farklı o kadar güzel tarifler var ki
Sütlaç işte herkes yapıyor biliyor
E yapaydınız madem
Sizin gibiler de olmasa buralar çekilmez

çok bilenen demedim ki sevilen/sevdiği üyeye dedim
5 senedir uyeyim buraya,bilinirim ama sevilir miyim allah bilir
Herkesin eline sağlık,bu kategoride sadece dark bir de gangstayi tanıyorum biliyorum geriye kalan üyelere hic rastgelmedim amacım hedef almak falan değil.
Herkesin eline sağlık diyor bdvye kaçıyorum:)

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. seni kimse sevmiyor mu demek istedi superisi

Sağolasın canım darısı insallah en hayırlı zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun
Evet bir ablamiz bir de abimiz var canım ablam hayirsizdir da biraz o yüzden öyle yazmistim

Gün ve saatten kaynaklanan bir durum mu acaba? Bildirim gitmesine rağmen çok yavaş gidiyor
Pazar günü olmasının etkisi de var,herkesin herifi evde benimki yemekten sonra uyuyakaldı da ondan girdim yarın çoğalır

Ya benim emeklerim.. o tart kalıbını internetten sipariş ettim gelmesini bekledim.. kargo gelince zile bastı bebeğim uyandı..
Çorbalardaki H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))

Övünmek gibi olmasın ,benim madalya aldığımda açık ara almıştım ,heyecan yaşamamıştım
Yoksa ben de heyecana dayanamazdım
Kız ne diyosun ben berabere kalmıştım .. bi daha töbe o kadar heyecanı abartmam

Sağolasın canım darısı insallah en hayırlı zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun
Evet bir ablamiz bir de abimiz var canım ablam hayirsizdir da biraz o yüzden öyle yazmistim
Sagol gûlom.

Yaa ne kadar guzel 4 kardes hepiniz ayri sehirlerde misiniz :)) kiyamam yaaa niye hayirsiz

Sizi tanımıyorum
Hatta sizin yaptığınızı dahi bilmiyordum
Haddinizi bilirseniz sevinirim,sanırsınız sutlaca değil sulalenize laf ettim
Tamam canım uzatmayalımTatlı yaptık,tatlı tatlı konuşalım

Çorbalardaki H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Olsun kızz... ben başka tarifler düşündim dr sırf o tart kalıbını almak için bahane ettim hem değişik bi sunum gördük hep beraber. Bende ilk defa yaptım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…