- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Insallah canim benim, ay emiranin hamile oldugunu da 2 gun once ogrendim firsat olmadiYok canım ama tedaviye devam
Ama mutluyum, gelecekten umutluyum
İnşallah olursa sene sonunda ablamla peşpeşe doğum yapmış oluruz
Benimki şekersiz olsunBergamotlu yapta bende geleyim, halimize yanalım
E yapaydınız mademTabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılır
O kadar farklı o kadar güzel tarifler var ki
Sütlaç işte herkes yapıyor biliyor
Herkes tadını bildiği tarife oy veriyor...
deynepnaz bilindik bir üeyedir bayağı zor ,emekli,az çok biline bir tarif paylaşmış ama oyu az ,arkadaşları neden oy vermemiş acaba:)
Hakkaten ben bir çay demleyeyim, yorumların keyfine varayımBenimki şekersiz olsun
çok bilenen demedim ki sevilen/sevdiği üyeye dedimHerkes tadını bildiği tarife oy veriyor...
deynepnaz bilindik bir üeyedir bayağı zor ,emekli,az çok biline bir tarif paylaşmış ama oyu az ,arkadaşları neden oy vermemiş acaba:)
çok bilenen demedim ki sevilen/sevdiği üyeye dedim
5 senedir uyeyim buraya,bilinirim ama sevilir miyim allah bilir
Herkesin eline sağlık,bu kategoride sadece dark bir de gangstayi tanıyorum biliyorum geriye kalan üyelere hic rastgelmedim amacım hedef almak falan değil.
Herkesin eline sağlık diyor bdvye kaçıyorum:)
Insallah canim benim, ay emiranin hamile oldugunu da 2 gun once ogrendim firsat olmadiEmira SY canimin ici hayirli ugurlu olsun kucagina sag salim almayi nasip etsin Insallah rabbim.
Kizlar siz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz
Sizi tanımıyorumE yapaydınız madem
Sizin gibiler de olmasa buralar çekilmez
Pazar günü olmasının etkisi de var,herkesin herifi evdeGün ve saatten kaynaklanan bir durum mu acaba? Bildirim gitmesine rağmen çok yavaş gidiyor
ÇorbalardakiYa benim emeklerim.. o tart kalıbını internetten sipariş ettim gelmesini bekledim.. kargo gelince zile bastı bebeğim uyandı..
abla ya
Kız ne diyosun ben berabere kalmıştım .. bi daha töbe o kadar heyecanı abartmamÖvünmek gibi olmasın ,benim madalya aldığımda açık ara almıştım ,heyecan yaşamamıştım
Yoksa ben de heyecana dayanamazdım
Hem de pahalı almışsınYa benim emeklerim.. o tart kalıbını internetten sipariş ettim gelmesini bekledim.. kargo gelince zile bastı bebeğim uyandı..
Sagol gûlom.Sağolasın canım darısı insallah en hayırlı zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun
Evet bir ablamiz bir de abimiz var canım ablam hayirsizdir da biraz o yüzden öyle yazmistim
Chocoyla dimi pilavlar foreverKız ne diyosun ben berabere kalmıştım .. bi daha töbe o kadar heyecanı abartmam
Tamam canım uzatmayalımSizi tanımıyorum
Hatta sizin yaptığınızı dahi bilmiyordum
Haddinizi bilirseniz sevinirim,sanırsınız sutlaca değil sulalenize laf ettim
Olsun kızz... ben başka tarifler düşündim dr sırf o tart kalıbını almak için bahane ettimÇorbalardakiH E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?