• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ben o portakalları şekle sokmak için çok uğraştım oğlum bi yandan bişey ister foto çekmesi açısı ayrı dert 20 dk ayakta karıştır babam karıştır o pınar sütü eşime aldırmak için uğraşmam falan ohoo 9 oy muuu pehhh çok çok az bu emeğe :KK53:
Hele ben ne kadar yoruldum,çok emek verdim.:deli:Hani oyum hiçççç:110:

Ben o portakalları şekle sokmak için çok uğraştım oğlum bi yandan bişey ister foto çekmesi açısı ayrı dert 20 dk ayakta karıştır babam karıştır o pınar sütü eşime aldırmak için uğraşmam falan ohoo 9 oy muuu pehhh çok çok az bu emeğe :KK53:
İtiraf edeyim bencede o portakalları o hale nasıl getirmiş,zorlanmıştır diye ben de düşündüm ,bana da zor geldi :KK53:

Ayyy su kizin madalyasına baaakkkkkk
Ne kadan da sarııııı...
Ne kadannnnn da parlaaaakkkkkk
Keşşşkkkkeeeeeeee....
Eki Görüntüle 2128591
İnnnnnşşaaaaaaalllllllaaaahhhh 1 haftaya aynen sende de olur,:dua:hatta son günü ikinizde eşit oy alıp ,ikinizde madalya alsanız ne güzel olur:dua:

Hani tariff hiiiç :KK53:
Kknın zalım hatunları nevroşun olmayan tatlısına oy vermediğiniz için sizi eshefle kınıyorum :mapus:
Ben görünmeyen tatlı yaptım:KK53:Nasıl oylamazsınız:işsiz:

İnnnnnşşaaaaaaalllllllaaaahhhh 1 haftaya aynen sende de olur,:dua:hatta son günü ikinizde eşit oy alıp ,ikinizde madalya alsanız ne güzel olur:dua:
Çok aminnnnn amiinnmnn :KK60:
Ama.ben bu heyecana dayanamam :ruh:

İtiraf edeyim bencede o portakalları o hale nasıl getirmiş,zorlanmıştır diye ben de düşündüm ,bana da zor geldi :KK53:
Hahaha olsun bakalım ya yedim mideye cukkaladım enfes bir aroma verdiydi portakal :77:
Bide görümcelere attım çatlattım oda yeter bana :D

Çok aminnnnn amiinnmnn :KK60:
Ama.ben bu heyecana dayanamam :ruh:
Övünmek gibi olmasın ,benim madalya aldığımda açık ara almıştım ,heyecan yaşamamıştım :KK53:
Yoksa ben de heyecana dayanamazdım :KK45:

Back