Atarını sevsinlerSen atar yap biz çekerizÇipetpetim, dedim ya bu aralar malum konulardan her yerde atarlıyım. Kimseye gerçek manâda bir giderim yok.
Rabbim minik mucizeni sana bağışlasın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atarını sevsinlerSen atar yap biz çekerizÇipetpetim, dedim ya bu aralar malum konulardan her yerde atarlıyım. Kimseye gerçek manâda bir giderim yok.
Aynı anda etiket yapmışız
Nasip canım başka kategoride beklerizDoğrudur valla çorbalar kategorisini direkt görmüştüm de bu gözümden kaçmış
Seni uyanık
Tahmin ettiğim tarif de adını karıştırmışım ... ama hala benden fazla oyu var bananeeeSüt helvası 5 oyu var
Gelenekselciler Fırın Sütlaç, yenilikçiler Magnolia artık hayırlısı
Bakalım hangisi öne geçecekGelenekselciler Fırın Sütlaç, yenilikçiler Magnolia artık hayırlısı
Daha yeni başladı herşey değişebilirTahmin ettiğim tarif de adını karıştırmışım ... ama hala benden fazla oyu var bananeee
Amin, inşallah hepimize bağışlasın canımÇipetpetim, dedim ya bu aralar malum konulardan her yerde atarlıyım. Kimseye gerçek manâda bir giderim yok.
Sevdiğim sütlü tatlılardan ikiside, güzelde yaptığım söylenirBakalım hangisi öne geçecek
Keşke ben yapsaydın diyor musunSevdiğim sütlü tatlılardan ikiside, güzelde yaptığım söylenir
ikisi de hakediyor bence.
Yok canım ama tedaviye devamLezzetliCipetpet hamile misin yoksa
Ben o portakalları şekle sokmak için çok uğraştım oğlum bi yandan bişey ister foto çekmesi açısı ayrı dert 20 dk ayakta karıştır babam karıştır o pınar sütü eşime aldırmak için uğraşmam falan ohoo 9 oy muuu pehhh çok çok az bu emeğe9 oy olan leylmira canım
İnşaaallah canımYok canım ama tedaviye devam
Ama mutluyum, gelecekten umutluyum
İnşallah olursa sene sonunda ablamla peşpeşe doğum yapmış oluruz
Kına başına gelsinAyyy su kizin madalyasına baaakkkkkk
Ne kadan da sarııııı...
Ne kadannnnn da parlaaaakkkkkk
Keşşşkkkkeeeeeeee....
Eki Görüntüle 2128591
İlk kategori açıldığında fırın sütlacı yapacaktım, sabah eklendiğini görünce bu tarifi yaptım. Nasip buna imiş.Keşke ben yapsaydın diyor musun