Herkes Pınar süt kullandı diyebilirizBu arada Sponsor Pınar Süt ya TORKU süt ile yapan var mı acaba ? Doğal olarak bizden
Aa tarif ne ki??Yanlış tarife bakmışsın
Kızz susHerkes Pınar süt kullandı diyebilirizTabi paketleri kullanıp başka süt kullanmadılarsa
Süt helvasıAa tarif ne ki??
Eee niye o zaman mızıkçılık yapion doverim haaa vururm seniBiliyorum canım, çorbalarda değiştirtmiştim. Bu defa öyle bir istekte bulunmadım, tarifin bilinmemesinden gerek duymadım.
Teşekkür ederim, ellerinize sağlık sizinde.Dun yazamadim kusura bakma.
Tarifini gecen hafta ici yaptim ben, gercekten cok guzel oldu.
Sunum fotografinda cok iyi, ye beni der gibi bir hali var :d
Konuna da yazmistim, basarilar tekrar <3
Paylaşıyoruz en azından değil miyasminsay canım bana bak bir de, hiç oyum yok şu an. Önemli olan katılmak, bu heyecanı ve eğlenceyi yaşamak değil mi? Sonuncu da olsam önemli değil benim için. Zira kaç kere ikinci de oldum, sonlarda da oldum ama hiç üzülmedim. Geçen yarışma nasibimmiş, 1.oldum fakat her katıldığımda aynı şekilde mutlu oluyorum.
Bu arada ben de tedavi görüyorum, o yüzden basit bir tarif seçtim kendimce. Yoksa kazandibi vs birçok tarif vardı aklımda. Ocak başında sandalye koyup oturarak yaptım pastacı kremasını mesela.. Tek üzüntüm daha iyi olsaydım daha farklı tarifler vardı aklımda, onlardan birini yapıp KK ile paylaşamamak olabilir o kadar
Süt helvası 5 oyu varAa tarif ne ki??
Aslında uzun süre duyuru yapıldıYaaa haberim olsaydı bu kategoriye katılmak isterdim.. Bir müddet girememiştim o arada gözümden kaçmış... çikolatalı tatlılar olursa ona katılırım artık
Oyumu karamelli trileçeden yana kullandım, çok hoş görünüyor eminim lezzeti de harikadır
Çipetpetim, dedim ya bu aralar malum konulardan her yerde atarlıyım. Kimseye gerçek manâda bir giderim yok.yasminsay canım bana bak bir de, hiç oyum yok şu an. Önemli olan katılmak, bu heyecanı ve eğlenceyi yaşamak değil mi? Sonuncu da olsam önemli değil benim için. Zira kaç kere ikinci de oldum, sonlarda da oldum ama hiç üzülmedim. Geçen yarışma nasibimmiş, 1.oldum fakat her katıldığımda aynı şekilde mutlu oluyorum.
Bu arada ben de tedavi görüyorum, o yüzden basit bir tarif seçtim kendimce. Yoksa kazandibi vs birçok tarif vardı aklımda. Ocak başında sandalye koyup oturarak yaptım pastacı kremasını mesela.. Tek üzüntüm daha iyi olsaydım daha farklı tarifler vardı aklımda, onlardan birini yapıp KK ile paylaşamamak olabilir o kadar
Aslında uzun süre duyuru yapıldıEn üstte katılım için yönlendirme vardı Gözden kaçmış:)
Uygun kategoride bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?