Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Bu arada Sponsor Pınar Süt ya TORKU süt ile yapan var mı acaba ? Doğal olarak bizden
Herkes Pınar süt kullandı diyebilirizTabi paketleri kullanıp başka süt kullanmadılarsa

Biliyorum canım, çorbalarda değiştirtmiştim. Bu defa öyle bir istekte bulunmadım, tarifin bilinmemesinden gerek duymadım.
Eee niye o zaman mızıkçılık yapion doverim haaa vururm seni

yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. canım bana bak bir de, hiç oyum yok şu an. Önemli olan katılmak, bu heyecanı ve eğlenceyi yaşamak değil mi? Sonuncu da olsam önemli değil benim için. Zira kaç kere ikinci de oldum, sonlarda da oldum ama hiç üzülmedim. Geçen yarışma nasibimmiş, 1.oldum fakat her katıldığımda aynı şekilde mutlu oluyorum.

Bu arada ben de tedavi görüyorum, o yüzden basit bir tarif seçtim kendimce. Yoksa kazandibi vs birçok tarif vardı aklımda. Ocak başında sandalye koyup oturarak yaptım pastacı kremasını mesela.. Tek üzüntüm daha iyi olsaydım daha farklı tarifler vardı aklımda, onlardan birini yapıp KK ile paylaşamamak olabilir o kadar

Dun yazamadim kusura bakma.
Tarifini gecen hafta ici yaptim ben, gercekten cok guzel oldu.
Sunum fotografinda cok iyi, ye beni der gibi bir hali var :d
Konuna da yazmistim, basarilar tekrar <3
Teşekkür ederim, ellerinize sağlık sizinde.

Paylaşıyoruz en azından değil miNeler öğreniyoruz,öğretiyoruz

Aslında uzun süre duyuru yapıldıEn üstte katılım için yönlendirme vardıGözden kaçmış:)
Uygun kategoride bekleriz

Çipetpetim, dedim ya bu aralar malum konulardan her yerde atarlıyım. Kimseye gerçek manâda bir giderim yok.

Rabbim minik mucizeni sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…