Çok teşekkür ediyorum. Bu zamanlarda herşeye atarlı durumdayım, hoş görün.Sizin bu yazdığınızı görmeden size oy vermiştim. Çekilirseniz bende verdiğim oya acırım...
Evet olabilir deynom ama foto da pek bi yakın:)) ama su da var ki cok iddiali tarifler var bu kategorideYok o yüzden değil bence,fazla bilinmiyor ya bu tarif,tadını bilmediklerinden
Noldu canimEmeğime acıdım resmen
Yarışma listesinden çekebiliyor muyuz?
Şimdi sıra ben de ,ben atarlanayımÇok teşekkür ediyorum. Bu zamanlarda herşeye atarlı durumdayım, hoş görün.
Sen hangisini isteseydin nevom koyardı nerden bilsin :))) srn nevoya soylersen istedigin fotoyu o koyar.bide cok iddiali tarifler var bu kategori de gercekten
Değiştirdim bu sefer görelim
Hangisi seninki, aşkolsun hepsi muhteşem, ellerinize sağlık1. olamayacağımı biliyordum da, bu kadarını tahmin etmemiştim. O yatmam gereken zamanda uğraşmama ayakta kalmama acıdım.
Canım benim
Ama ben senin gibi başkasına göndermem
Tamam gönderirim de çaya gittiğim bir yere ,ama hepsini göndermem banane ,ben de yerim
Sen de bayağı zayıfladın ,senin de yeme zamanların geliyor yavaş yavaş
Çekilirsen ben de üzülürüm. Çok güzel bir tarif şahsen. Eşime gösterdiğimde en çok beğendiklerinin arasında seninki de vardı. Kesinlikle deneyeceğim. Zaten birinciliktense birilerinin yaptığın şeyi beğenmesi denemesi çok daha mutlu ediyor insanı.1. olamayacağımı biliyordum da, bu kadarını tahmin etmemiştim. O yatmam gereken zamanda uğraşmama ayakta kalmama acıdım.
Aynen ne derlerse onu koyuyorumSen hangisini isteseydin nevom koyardı nerden bilsin :))) srn nevoya soylersen istedigin fotoyu o koyar.bide cok iddiali tarifler var bu kategori de gercekten
Ben dedim, sütlü şerbetli diye sütlü tatlı değil dedim. Hatta kazen ve lisabella’dan onay aldım.Şimdi sıra ben de ,ben atarlanayım
Ne bu oyun hali beçakılı kaldım yerinde
Cnm ben her tarifime aşırı emek veriyorum ... hele ramazan sofralarında ... sonuncu da oldum birinci de.. hiç emeğime acımadım.. çekilmek aklıma bile gelmedi.. daha yeni yeni geliyo oylar.. eğlenmeye bakın...Çok teşekkür ediyorum. Bu zamanlarda herşeye atarlı durumdayım, hoş görün.
Takılıyoruz nevom, fazla oy almayacağını baştan beri biliyorduk zaten. Oyalandığına değmezDeğiştirdim bu sefer görelim
Ama ama ama ben önceden onay aldımBen dedim, sütlü şerbetli diye sütlü tatlı değil dedim. Hatta kazen ve lisabella’dan onay aldım.
Ama bir de şu tarafından bakar mısınTakılıyoruz nevom, fazla oy almayacağını baştan beri biliyorduk zaten. Oyalandığına değmez
Biliyorum canım, çorbalarda değiştirtmiştim. Bu defa öyle bir istekte bulunmadım, tarifin bilinmemesinden gerek duymadım.Sen hangisini isteseydin nevom koyardı nerden bilsin :))) srn nevoya soylersen istedigin fotoyu o koyar.bide cok iddiali tarifler var bu kategori de gercekten
Siz de küstüm oynamıyorum ne mızıkcısınız
Yanlış tarife bakmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?