- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Senin maymuşunu yerim bennn oyyyBildirim gitmiş 204 ziyaretçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin maymuşunu yerim bennn oyyyBildirim gitmiş 204 ziyaretçi
maymus ta seni yer haaaaSenin maymuşunu yerim bennn oyyy
Maymuşunla aşk yaşıyorummaymus ta seni yer haaaa
Yasayabilirsin cano serbest verdim gittiMaymuşunla aşk yaşıyorum
Kız noldu sen niye kendi kendine strese tribe girdin böyleEmeğime acıdım resmen
Yarışma listesinden çekebiliyor muyuz?
Neredesin seno baklavanla bu yarismaya girseydin kesin sondan birinciydin
1. olamayacağımı biliyordum da, bu kadarını tahmin etmemiştim. O yatmam gereken zamanda uğraşmama ayakta kalmama acıdım.Kız noldu sen niye kendi kendine strese tribe girdin böyle
Çekilebilirsin ama benimle bir daha konuşmaman lazımEmeğime acıdım resmen
Noldu yaEmeğime acıdım resmen
Sizin bu yazdığınızı görmeden size oy vermiştim. Çekilirseniz bende verdiğim oya acırım...Emeğime acıdım resmen
TehditÇekilebilirsin ama benimle bir daha konuşmaman lazım
Bak fotoyu aşırı yakından cekmissin bence.yani tamam fotolar yakin olunca avantaj daha guzel gorunuyo ama senin ki aşırı yakın olmus canim.birdaha böyle foto cekme.birde kaşıkla gostermek icin almışsın ya,bence yaptığın yemegi bütünüyle cek daha iyi gosterir kendini1. olamayacağımı biliyordum da, bu kadarını tahmin etmemiştim. O yatmam gereken zamanda uğraşmama ayakta kalmama acıdım.
Çektim, editör onu seçmiş koymuş. Hep Nevreste nin suçuBak fotoyu aşırı yakından cekmissin bence.yani tamam fotolar yakin olunca avantaj daha guzel gorunuyo ama senin ki aşırı yakın olmus canim.birdaha böyle foto cekme.birde kaşıkla gostermek icin almışsın ya,bence yaptığın yemegi bütünüyle cek daha iyi gosterir kendini
Yok o yüzden değil bence,fazla bilinmiyor ya bu tarif,tadını bilmediklerindenBak fotoyu aşırı yakından cekmissin bence.yani tamam fotolar yakin olunca avantaj daha guzel gorunuyo ama senin ki aşırı yakın olmus canim.birdaha böyle foto cekme.birde kaşıkla gostermek icin almışsın ya,bence yaptığın yemegi bütünüyle cek daha iyi gosterir kendini
Arkadaş şaka yapıyor biz onu ciddiye almıyoruz:)Sizin bu yazdığınızı görmeden size oy vermiştim. Çekilirseniz bende verdiğim oya acırım...