- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
AmiinSen hala orda mısın
Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiinSen hala orda mısın
Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin
o baklavanla bu yarismaya girseydin kesin sondan birinciydinBenim Nevreste'nin Mutfağı konusunda ilk sayfada varBu konuyu yıllar önce açtım zaten
Hatta rabia01 anlatsın benim baklavalarımı efsane olmuştur
Balim çiçeğimmmmBende secim yapmakta cok zorlanmistim,nihayetinde en sevdigim sutlaca verdim.tevafukcugumun ellerine emegine saglik.ve bütün arkadaslarima basarilar dilerim.
Balim çiçeğimmmm
Kız şu tarifi bi dene sonra konuşalım. Hiç ama hiç zor değil.Bende çok denemek istiyorum ama niyeyse çok zor geliyo bana :))
Öyle de kalır gibime geliyoryasminsay oooo 3 oy olmuş
Evde olan malzemeler değil ya.. malzemeleri temin edim denerim inş..Kız şu tarifi bi dene sonra konuşalım. Hiç ama hiç zor değil.
Gitmedi canım, 5 arkadaşımız 6 oyla beraber öndelerOy kullanmada çok zorlanıyorum... Kim önde merak da etmiyor değilim bildirim gitmedi sanırım daha
Hiç sanmıyorumÖyle de kalır gibime geliyor
Fakat bu yarışmayı sen alırsın gibime de geliyor
Bende çok denemek istiyorum ama niyeyse çok zor geliyo bana :))
Aynen ben de yapmak istiyorum bu tarifi,anlatımı da açıklayıcı olmuş,hem normal borcamla ,ben denersem benimle de konuşalımKız şu tarifi bi dene sonra konuşalım. Hiç ama hiç zor değil.
Konuşalım deynebim. Sen iste yeter ki. senle konuşunca mutlu oluyorum ki zaten benAynen ben de yapmak istiyorum bu tarifi,anlatımı da açıklayıcı olmuş,hem normal borcamla ,ben denersem benimle de konuşalım
Canım benimKonuşalım deynebim. Sen iste yeter ki. senle konuşunca mutlu oluyorum ki zaten ben
Facebook adresinde de gösteriliyor,ziyaretçiler faceden de vardırBildirim gitmiş 204 ziyaretçi
Evet telefonlara da bildirim gelmis.benim telefona geldi bildirim :))Facebook adresinde de gösteriliyor,ziyaretçiler faceden de vardır