- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
EditYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EditYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.
Bekliyoruz canımO zaman çabuk tutuyorum elimi
Süt şerbeti olmazmı abla bak hem sütlü hem şerbetli :))) geleneği bozmadım oyumu kullandım kimeeeeeeeeee
Tabiikii kendimee
Aaa.. olur mı kız adı mı bile sütlü nuriye :))Ne klasiği bacım, nuriyenin sütlü tatlı olduğunu, şerbetinde süt olduğunu bilmeyen çok kişi var, ben bile geçen sene öğrendim
Gaziantepteyim canım2 gün önce yaptım:)Gel beklerim hepsini yapabiliyorum:)Nevreste nevom sen hangi şehirde oturuyon suan? Keske yakin olsaydin,Hayrına bi baklava açıp bana yollasan ne guzel olurdu cok severim ev baklavasini.yada su boregi falan.icli kofte de olabilir.aaaahh ahh
Nasıl patlattım oyunu elindeVeremedim Kazen abi lafı çaktı vermim bida bari kendime
Sildim gittiNasıl patlattım oyunu elinde
Yazdım kenara seni maykNasıl patlattım oyunu elinde
Ellerine sağlık canım benimSildim gitti
Allahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmmGaziantepteyim canım2 gün önce yaptım:)Gel beklerim hepsini yapabiliyorum:)
Eki Görüntüle 2128154
Yine versin yine silerizEllerine sağlık canım benim
Malatya'ya giderim ,belki birgün temelli oraya gelirsinAllahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmm
Insallah birgün yolum düşer
Valla 10 numara olur siirte yakındır muhtemelen gelirim bol bol ay hadi insallahMalatya'ya giderim belki birgün temelli oraya gelirsin
Çıkmayan tayin yapmışlar bir türlü gidemiyoruzValla 10 numara olur siirte yakındır muhtemelen gelirim bol bol ay hadi insallah
Çıkar cikar insallah cicegeeemmÇıkmayan tayin yapmışlar bir türlü gidemiyoruz
Git gitAllahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmm
Insallah birgün yolum düşer
Sana da gelcem tabiiiiiiii ama ne zaman bilmiyorum nasip kismet kuzumGit git