- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
EditYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EditYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.![]()
Bekliyoruz canımO zaman çabuk tutuyorum elimi![]()
Süt şerbeti olmazmı abla bak hem sütlü hem şerbetli :))) geleneği bozmadım oyumu kullandım kimeeeeeeeeee
Tabiikii kendimee![]()
Aaa.. olur mı kız adı mı bile sütlü nuriye :))Ne klasiği bacım, nuriyenin sütlü tatlı olduğunu, şerbetinde süt olduğunu bilmeyen çok kişi var, ben bile geçen sene öğrendim
Gaziantepteyim canımNevreste nevom sen hangi şehirde oturuyon suan? Keske yakin olsaydin,Hayrına bi baklava açıp bana yollasan ne guzel olurdu
cok severim ev baklavasini.yada su boregi falan.icli kofte de olabilir.aaaahh ahh
![]()
VeremedimKazen abi lafı çaktı vermim bida bari kendime
![]()
Sildim gittiNasıl patlattım oyunu elinde
![]()
Yazdım kenara seni maykNasıl patlattım oyunu elinde
![]()
Allahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmm
Yine versin yine silerizEllerine sağlık canım benim![]()
Malatya'ya giderim ,belki birgün temelli oraya gelirsinAllahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmm
Insallah birgün yolum düşer![]()
Valla 10 numara olur siirte yakındır muhtemelen gelirim bol bol ay hadi insallahMalatya'ya giderim belki birgün temelli oraya gelirsin![]()
Çıkmayan tayin yapmışlar bir türlü gidemiyoruzValla 10 numara olur siirte yakındır muhtemelen gelirim bol bol ay hadi insallah![]()
Çıkar cikar insallah cicegeeemmÇıkmayan tayin yapmışlar bir türlü gidemiyoruz![]()
Git gitAllahiiiimmmmm sana geliyoruuuuuummmm
Insallah birgün yolum düşer![]()
Sana da gelcem tabiiiiiiii ama ne zaman bilmiyorum nasip kismet kuzumGit git![]()