- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.473
- 1.623
- 101
Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim![]()
değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim![]()
Kırmızı elma ne içinVerir tabi cömerttir kendisi hayrına banada bir kırmızı elma taksa olar![]()
Sen gonuşma fururummHerkes senin gibi beceriksiz mi![]()
Göz kamaştırıcıHadi ya o kadar![]()
Hemen üste çıkıyorSen gonuşma fururumm1 ay boyunca bi tatli yapamamis usengecliginden.kac dakka la keskul?ayıp ayıp yakıştıramadım 2 madalyali hatuna al sana![]()
![]()
O benim ışıltım madalyalardan değildirGöz kamaştırıcı![]()
Eeee yapsana madem geceye kadar vaktin var dahaHemen üste çıkıyorAynen ya bir türlü yapamadım.Keşke yapsaydım çok pişmanım.Malzemelerimi bile hazırlamıştım...
![]()
Yok olmaz canımEeee yapsana madem geceye kadar vaktin var daha
Tanıdığım en mütevazi editörO benim ışıltım madalyalardan değildirNe kadar mütevaziyim
![]()
NiyekiYok olmaz canım![]()
Kırmızı kütür kütür elma severim bende ondanKırmızı elma ne için![]()
Yani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.değil mi ?
SağolNiyekihayrettin birseysin
sen bilün madem
Hıhh![]()
Yani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.![]()
Ama her sütlü tatlı Bayaz olmuyorYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.![]()
Tamam açıyorum :)Nevreste oylamayı açalım lütfen ...
ben söyledim mi de bozuluyorlar... Süt kullanılmış tatlı ile sütlü tatlı ayrı şeylerdir...
"
ile Sütlü Tatlılar
"
Benim dadlum kaldıTamam açıyorum :)
Lunya yapıyordu, yetişemediTamam açıyorum :)