- 14 Kasım 2001
- 21.325
- 2
- 69.484
- 1.623
- 101
Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim
değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim
Kırmızı elma ne içinVerir tabi cömerttir kendisi hayrına banada bir kırmızı elma taksa olar
Sen gonuşma fururummHerkes senin gibi beceriksiz mi
Göz kamaştırıcıHadi ya o kadar
Hemen üste çıkıyorAynen ya bir türlü yapamadım.Keşke yapsaydım çok pişmanım.Malzemelerimi bile hazırlamıştım...Sen gonuşma fururumm1 ay boyunca bi tatli yapamamis usengecliginden.kac dakka la keskul?ayıp ayıp yakıştıramadım 2 madalyali hatuna al sana
O benim ışıltım madalyalardan değildirNe kadar mütevaziyimGöz kamaştırıcı
Eeee yapsana madem geceye kadar vaktin var dahaHemen üste çıkıyorAynen ya bir türlü yapamadım.Keşke yapsaydım çok pişmanım.Malzemelerimi bile hazırlamıştım...
Yok olmaz canımEeee yapsana madem geceye kadar vaktin var daha
Tanıdığım en mütevazi editörO benim ışıltım madalyalardan değildirNe kadar mütevaziyim
T
Tanıdığım en mütevazi editör
Niyeki hayrettin birseysinsen bilün mademYok olmaz canım
Kırmızı kütür kütür elma severim bende ondanKırmızı elma ne için
Yani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.değil mi ?
SağolNiyeki hayrettin birseysinsen bilün madem
Hıhh
Kırmızı kütür kütür elma severim bende ondan
Yani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.
Ama her sütlü tatlı Bayaz olmuyorYani... Bana göre yapılan tatlıların çoğu süt ürünü kullanılmış tatlı, fakat bir sütlü tatlı değil.
Arkadaşlarım kızmasın bana ama öyle.
Tamam açıyorum :)Nevreste oylamayı açalım lütfen ...
ben söyledim mi de bozuluyorlar... Süt kullanılmış tatlı ile sütlü tatlı ayrı şeylerdir...
"
ile Sütlü Tatlılar
"
Benim dadlum kaldıTamam açıyorum :)
Lunya yapıyordu, yetişemediTamam açıyorum :)