- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
:agla:Yine versin yine sileriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:agla:Yine versin yine sileriz
İnşaallah canımÇıkar cikar insallah cicegeeemm
Yaa cok canim cekti of.
Bana şöyle akşam icin hem lezzetli hemde pratik birsey onerir misin yemek kuzum
İnşaallah canım
Ben kiraz yaprağı sarması yapıyorum
Ne pratiği kalk şöyle bir ıspanaklı gözleme yap..Ama senin ki tam buğday unlu olsun
Fırında tavuk patates- Yumurtalı ıspanak- kuru fasulye yapabilirsin
Kiraz yaprağı sarmasını bilir misin
Hey yavrum hey beni kendinle karistirdin herhalde nevom ben kim ispanakli gözleme kimİnşaallah canım
Ben kiraz yaprağı sarması yapıyorum
Ne pratiği kalk şöyle bir ıspanaklı gözleme yap..Ama senin ki tam buğday unlu olsun
Fırında tavuk patates- Yumurtalı ıspanak- kuru fasulye yapabilirsin
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişHey yavrum hey beni kendinle karistirdin herhalde nevom ben kim ispanakli gözleme kim
Makarna yapmaya bile useniyom
Ispanakli yumurta olabilir ama
Onu da sirkeli suya atmak gerekir
Ama olsun canim cekti
Onu yapayim bari
Sagol findik
Hayır, kiraz yaprağından hiç denemedim. Fakat dut, fasulye, ıhlamur yaprağından bilirim.Kiraz yaprağı sarmasını bilir misin
Eşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekimErkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş
Sahi mi:)Hayır, kiraz yaprağından hiç denemedim. Fakat dut, fasulye, ıhlamur yaprağından bilirim.
Öyle mi o zaman makarna yap gitsinEşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim
Sagol canim benimÖyle mi o zaman makarna yap gitsin
Ama kilo yapar
Allah kavuştursun
Rabbim hayirla kavuştursun kokommm amiiinEşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim
Allah razi olsun sagol canimin ici aminRabbim hayirla kavuştursun kokommm amiiin
Guzell kardesiiimAllah razi olsun sagol canimin ici amin
Bitanem benimGuzell kardesiiim
Anne Batum göçmeni, baba Elaziz, ben Sakarya. Ihlamur yaprağından olanı evlenince öğrendim, ayva yaprağından tattım daha evvel ama hiç yapmadım.Sahi mi:)
Ihlamur hariç diğerlerinden bizde yaparız.Birde ayva yaprağından
Nerelisin:)
Allah kavuştursun canımEşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim
Avatar'ın çok tatlıBitanem benim
Doğru Elazığlılarda biliyorAnne Batum göçmeni, baba Elaziz, ben Sakarya. Ihlamur yaprağından olanı evlenince öğrendim, ayva yaprağından tattım daha evvel ama hiç yapmadım.
Sagol cicegeeemAllah kavuştursun canım
He yaa aynı ben kahretsin yine cok guzelimAvatar'ın çok tatlı