• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Çıkar cikar insallah cicegeeemm
Yaa cok canim cekti of.
Bana şöyle akşam icin hem lezzetli hemde pratik birsey onerir misin yemek kuzum
İnşaallah canım:60:
Ben kiraz yaprağı sarması yapıyorum:ıslık:

Ne pratiği kalk şöyle bir ıspanaklı gözleme yap..Ama senin ki tam buğday unlu olsun:KK45:
Fırında tavuk patates- Yumurtalı ıspanak- kuru fasulye yapabilirsin;)

İnşaallah canım:KK60:

Ne pratiği kalk şöyle bir ıspanaklı gözleme yap..Ama senin ki tam buğday unlu olsun:KK45:
Fırında tavuk patates- Yumurtalı ıspanak- kuru fasulye yapabilirsin:KK66:
:kk77:

İnşaallah canım:KK60:

Fırında tavuk patates- Yumurtalı ıspanak- kuru fasulye yapabilirsin:KK66:
Hey yavrum hey beni kendinle karistirdin herhalde nevom ben kim ispanakli gözleme kim :D
Makarna yapmaya bile useniyom
Ispanakli yumurta olabilir ama
Onu da sirkeli suya atmak gerekir
Ama olsun canim cekti
Onu yapayim bari
Sagol findik :KK74:

Hey yavrum hey beni kendinle karistirdin herhalde nevom ben kim ispanakli gözleme kim :KK70:
Makarna yapmaya bile useniyom
Ispanakli yumurta olabilir ama
Onu da sirkeli suya atmak gerekir
Ama olsun canim cekti
Onu yapayim bari
Sagol findik :KK74:
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:70:

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:KK70:
Eşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim:D

Eşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim:KK70:
Öyle mi o zaman makarna yap gitsin:KK45:
Ama kilo yapar:sinirli:
Allah kavuştursun:KK200:

Eşim olsaydi yapardım cicegeem ama eşim 1 bucuk ay once hatay sınırına göreve gitti.insallah 1 hafta 10 gun sonra donecek donemedi bir türlü.o gelince yaparim birseyler,simdi evde tekim:KK70:
Rabbim hayirla kavuştursun kokommm amiiin

Sahi mi:)
Ihlamur hariç diğerlerinden bizde yaparız.Birde ayva yaprağından:KK66:
Nerelisin:)
Anne Batum göçmeni, baba Elaziz, ben Sakarya. Ihlamur yaprağından olanı evlenince öğrendim, ayva yaprağından tattım daha evvel ama hiç yapmadım.

Allah kavuştursun canım :KK200:

Anne Batum göçmeni, baba Elaziz, ben Sakarya. Ihlamur yaprağından olanı evlenince öğrendim, ayva yaprağından tattım daha evvel ama hiç yapmadım.
Doğru Elazığlılarda biliyor;)
Hemşeri sayılırız:)

Back