- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Her şey madalya için madalyayı alayım sittin sene uğramamAynen buna katılıyorumSunumlarınız efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey madalya için madalyayı alayım sittin sene uğramamAynen buna katılıyorumSunumlarınız efsane
Bir öneri de benden gelsin.Bana böyle eleştiri yaparken yanına öneri ile gelin. Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağız.
3. Yüde takarsan profilin iyice kokoş olacak şıkır şıkırAma o zaman tadı kaçar böyle beklemek güzel oluyor
3. madalya sonrası değil miEğer ilk madalya sonrası kaybolacaksan sana oy vermeyelimHer şey madalya için madalyayı alayım sittin sene uğramam
Yok ya çokta şıkır şıkır değil 2 tane daha lazım şöyle farklı dallarda3. Yüde takarsan profilin iyice kokoş olacak şıkır şıkır
Sen ne diyon abla Gimat' ta bilem 4 liraydı gııızBen ilk katılmaya niyetlendiğimde oğlanı markete gönderdim pınar süt al dedim, pahalı almışsın derdin diye almadım dediGerçekten diğer sütlere bakarak daha pahalı.
Süt almamıştı ama pahalı koladan, cipsten almıştı
offf offff 56 kiloyum 52 kiloya düşersem baana ödül verirlermiYok ya çokta şıkır şıkır değil 2 tane daha lazım şöyle farklı dallarda
İlk madalyayı aldım da üçüncü mü kaldı nevoşum3. madalya sonrası değil miEğer ilk madalya sonrası kaybolacaksan sana oy vermeyelim
Bir öneri de benden gelsin.
Yemeği yapım aşamasından çok ,çekim ve de çektiğimiz resmin boyutunun büyük olması,resim boyutunu düşürmek te oyalayabiliyor.Mesela faceye,whatsappa yüklerken boyut kendiliğinden küçülüyor,aynı şekilde buraya yüklerken de kendiliğinden küçülse .
Benimki yarım yağlıydı 3 liraya aldım3.25 e geliyor tanesi ehhh fena değil
Eşim de bana sordu,üzerinde %100 doğal yazıyor dedimEşimde dedi kız bu en pahalısı neden bundan alıyon dedı .
Offf bişeyede karışma dedim
Kiloyu öyle keyfi verince verilmiyor.Takımlara ve listeye katıllman lazım.Sonra kaptanlardan fırça yemen lazım,uslu uslu kilo vermen lazım.O zaman veriyorlarofff offff 56 kiloyum 52 kiloya düşersem baana ödül verirlermi
Sigaraya başlayıp bıraksam 2 ödül eder.
Birdeeee şurdan bi ödül aldım mı ohh ohhh ohhhh
Benim önceki telefonla olmuyordu,akıllı telefon değildi,2 kategoridir kendim telefonla yapıyorum ,ama bilmeyen ,yapamayan arkadaşlar da var.Lakin telefonda bunu kendiniz çok kolayca yapabilirsiniz.
Yarışma bitince Dost Süt forever zatenBenimki yarım yağlıydı 3 liraya aldım
Eşim de bana sordu,üzerinde %100 doğal yazıyor dedim
O yüzden alıyorum demedim ,yalan konuşmayı sevmem,yalan mı ,yazıyor
Yarım yağlımıydıO zaman tarifini kabul edemiyeceğiz.Tam yağlı olması şartBenimki yarım yağlıydı 3 liraya aldım
Eşim de bana sordu,üzerinde %100 doğal yazıyor dedim
O yüzden alıyorum demedim ,yalan konuşmayı sevmem,yalan mı ,yazıyor
Artık madalyadan profil fotoğrafın ve nickname görünmezYa 1. olursam
Off offf çok fazlam vaaaaarKiloyu öyle keyfi verince verilmiyor.Takımlara ve listeye katıllman lazım.Sonra kaptanlardan fırça yemen lazım,uslu uslu kilo vermen lazım.O zaman veriyorlar
O elmayı almak zor
Aman siz de benim madalyalarıma nazar edeceksinizArtık madalyadan profil fotoğrafın ve nickname görünmez
Aman siz de benim madalyalarıma nazar edeceksiniz
Göbeğim varGit ya56 kiloymuşFazlası varmış