Tüm malzemeler hazırBademi ezmeye mi üşendin?
Sakızlı muhallebi yap sende
Sakızım yokHazır paket olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm malzemeler hazırBademi ezmeye mi üşendin?
Sakızlı muhallebi yap sende
Yaa demi :)Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim
Pişmeyeninden al hazırın, çırptın mı bitti. Sunumla 5 dakikanı almaz.Tüm malzemeler hazır
Sakızım yokHazır paket olur mu
Hahahah son cümleye sesli güldümBen ilk katılmaya niyetlendiğimde oğlanı markete gönderdim pınar süt al dedim, pahalı almışsın derdin diye almadım dediGerçekten diğer sütlere bakarak daha pahalı.
Süt almamıtı ama pahalı koladan, cipsten almıştı
Hakikaten bu güne kadar bekledim, sütlü tatlı deyince ilk aklıma gelenler bunlar olmuştu. Fazla ayakta kalmamak için süt helvasını yapmıştım.Yaa demi :)
Oda iyiymişBen ilk katılmaya niyetlendiğimde oğlanı markete gönderdim pınar süt al dedim, pahalı almışsın derdin diye almadım dediGerçekten diğer sütlere bakarak daha pahalı.
Süt almamıştı ama pahalı koladan, cipsten almıştı
Benimde öyle ama sık yaptığım şeyler değil onlar yinede bilare denicem kazandibi özellikle. Çok severek yerim kendisiniHakikaten bu güne kadar bekledim, sütlü tatlı deyince ilk aklıma gelenler bunlar olmuştu. Fazla ayakta kalmamak için süt helvasını yapmıştım.
Şimdiden ellerine sağlık canım benimBenimde öyle ama sık yaptığım şeyler değil onlar yinede bilare denicem kazandibi özellikle. Çok severek yerim kendisini
Sağolasın ablacım :)Şimdiden ellerine sağlık canım benim
Zaten kakao ile oluyor bi de cikolata parçası fazlaÇikolata parçaları
Ya 1. olursamPişmeyeninden al hazırın, çırptın mı bitti. Sunumla 5 dakikanı almaz.
İyi madem çikolata koymuyorum..Zaten kakao ile oluyor bi de cikolata parçası fazla
Ol yabancımısın sankiYa 1. olursam
Değil mi yaOl yabancımısın sanki
Bugün onur markette alırken kampanya vardı , 4 tanesi 12.99Ben ilk katılmaya niyetlendiğimde oğlanı markete gönderdim pınar süt al dedim, pahalı almışsın derdin diye almadım dediGerçekten diğer sütlere bakarak daha pahalı.
Olda 3. Madalyayı tak sende kurtul bizdeDeğil mi ya
Ama o zaman tadı kaçar böyle beklemek güzel oluyorOlda 3. Madalyayı tak sende kurtul bizde
3.25 e geliyor tanesi ehhh fena değilBugün onur markette alırken kampanya vardı , 4 tanesi 12.99
Eşimde dedi kız bu en pahalısı neden bundan alıyon dedı .Ben ilk katılmaya niyetlendiğimde oğlanı markete gönderdim pınar süt al dedim, pahalı almışsın derdin diye almadım dediGerçekten diğer sütlere bakarak daha pahalı.