Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bana gönderınce öğrendımNe klasiği bacım, nuriyenin sütlü tatlı olduğunu, şerbetinde süt olduğunu bilmeyen çok kişi var, ben bile geçen sene öğrendim
Ben de süt aldım ama bir türlü fırsat bulamadım.BUgün de herşey var ben yapamıyorumSüt aldım simdi
Aynen buna katılıyorumSunumlarınız efsaneResmen yarışmalara renk kattık tebrik ederim
PeehhhhhBen de birazdan nuriye mi ekleyeceğim
Tüm resimler elimde bir şerbet resmi hazırlarım eklerimPeehhhhh
yenılcen dıye korkuyosun tabıııBen de süt aldım ama bir türlü fırsat bulamadım.BUgün de herşey var ben yapamıyorum
He dıyosun kı sende yenılcenTarifimin yapım aşaması 30 dk sürmezAynen çok basit,klasik bir tarifKesin yenilirim
Sütlü tatlı tabi ki kolay olacak.Önemli olan tadıPuding mi yapsamHe dıyosun kı sende yenılcen
Sankı benımkı 10 saat surdu
Kii 10 saatlık et pişirdim yıne olmadı
Bir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledimTarifimin yapım aşaması 30 dk sürmezAynen çok basit,klasik bir tarifKesin yenilirim
Hazır çilenkli pudıng yapSütlü tatlı tabi ki kolay olacak.Önemli olan tadıPuding mi yapsam
Napıyon kazandıbi miBeni oyalamayin
Keşkül yapacaktım yapsaydım ama bir denk gelmediBir Tavuk göğsü, Kazandibi ve Keşkül yapan olmadı sütlü tatlılar kategorisinde. Açıkçası çok bekledim
İçinde ceviz parçalarıSütlü tatlı tabi ki kolay olacak.Önemli olan tadıPuding mi yapsam
Benimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?
Bademi ezmeye mi üşendin?Keşkül yapacaktım yapsaydım ama bir denk gelmedi
Çikolata parçalarıİçinde ceviz parçaları