- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Mazallah patır patır düşersee naparsıınnAman siz de benim madalyalarıma nazar edeceksiniz
Bir arada pembe kurdelen vardı Allahtan o bari gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mazallah patır patır düşersee naparsıınnAman siz de benim madalyalarıma nazar edeceksiniz
Çaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt
Daha yeni üyesin benim 8. yılımÇalış senin de olur
Tatlı yağlı,süt yağlı olmasın diye de düşündüm.Yarım yağlımıydıO zaman tarifini kabul edemiyeceğiz.Tam yağlı olması şart
ohhh göbeği olmayanlarrrr zayıflama şeylerınee katılıyooo ama ben katılamıyorumBenim yok
Buradan bakınca yeni gelin altınları gibi duruyor amaAman siz de benim madalyalarıma nazar edeceksiniz
Biri gider biri gelirKazen abim başka verir...Mazallah patır patır düşersee naparsıınn
Bir arada pembe kurdelen vardı Allahtan o bari gitmiş
Benimde 8. ayımDaha yeni üyesin benim 8. yılımÇalış senin de olur
Ben 80 kilo bile oldum ama hiçbir zaman göbeğim olmadı hamilelik dışındaohhh göbeği olmayanlarrrr zayıflama şeylerınee katılıyooo ama ben katılamıyorum
Hadi ya o kadarBuradan bakınca yeni gelin altınları gibi duruyor ama
Daha çok birlikte yıllarımız olur inşaallahBenimde 8. ayım
Keşkeeee bende öyle olsaaammmmmmmmmBen 80 kilo bile oldum ama hiçbir zaman göbeğim olmadı hamilelik dışında
Herkes senin gibi beceriksiz miOooo may gaaaatttttt tariflere bak ulaaautanır insan böyle guzel datlu yapmaya
İnşallah canım benimDaha çok birlikte yıllarımız olur inşaallah
İnşallah canım benim
Verir tabi cömerttir kendisi hayrına banada bir kırmızı elma taksa olarBiri gider biri gelirKazen abim başka verir...