• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Esas geçen kategori sponsor olayını ,büyük hediye falan birşeylerden bahsetmişti,merak ettim ne hediyesi olacağını,daha oylama olacak taaa,sonuçlanacak taaa,hediye kazanana gidecek teee,buraya koyacak taaa ,biz ne olacağını göreceğiz :ruh:
10-15 gün sonra öğreniriz:KK45:

Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ilk gebeliklerde olabiliyor.ama yinede turkiyeye geldiginde bi arastirilsin bence.siz hangi ulkede yasiyorsunuz kuzum
Arabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dediler :kızgın:

Arabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dediler :kızgın:
Aaaaa ne kadar sacma bisey Allah korusun zehirleme ihtimali de var neden oyle yapiyorlar cok sasirdim

O yüzden turkiyeye gidecekler acil ama korkum ya uçakta başlarsa aklım almıyor artik:KK62:
Allah korusun aklina kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun.hayirlisiyla gidip gelirler insallah.yolculuk ne zaman

Ben de şöyle doyasıya diyeyim uzun zamandır börek yemedim:KK53:O nasıl oluyoro_O
Harika bence, bol pudrali :kk77:

N Nana bu küt böreği tatlı oluyor galibao_OBen tuzlu börek seviyorum:cry:
Oda güzel ama :KK12:

Havamda degilim:110: zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu:işsiz::KK42:
Allah'ım tekrar nasip etsin, sağlıkla kucağına alsın inşallah.

Bırak peşimii :kızgın:

Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..
Bebek gelişmiyor ondan oluyor.
4+2 haftalık iken ablamın gebeliği herşey normal çıkarken , 7. hafta sonra 6+0 çıktı, bebek gelisimi azmış 10 hafta da kalbi atmadı, 6+6 da kalmış kese, kürtaj yapıldı. Olabiliyor maalesef :(

leylmira leylmira burada sohbet kaynıyor gelmiyorsun.:KK12:Sonra gelip burası sessiz kalmış diyorsun:KK4:
Senn benimi özlüyorsunn oyyy minnak teyzem benim :8:
Cansızken buralar canlandıralım isterim :halay:

Son rötüşlarımı yapıp yatmıştım o sırada :15:

Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Kandiller herkese :dua:

Back