- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuyu bilmiyordum canımo konuda onu bılem kabul etmedıler![]()
ne nasıl bayan dersın nasıl nasıl nasılO konuyu bilmiyordum canım
Hitap şekli olduğu için "Bayan, bakar mısınız" da denebilmeli aslında ama tek bir şahısa yöneltirken bay/bayan kullanışlı değil. O yüzden burada hanımefendi/beyefendi hitap şekilerini kullanmak daha uygun oluyor.
Bayan kelimesinin kullanımına karşı çıkılmasının temel sebebi aslında altında yatan çarpık düşünce yapısı
Neyse burayı karıştırmayayım şimdi![]()
Maraba bağğyan tanışalım mı???ne nasıl bayan dersın nasıl nasıl nasıl![]()
bana ekmek kaseli çorbandan yaparsan olur ama mercimekliMaraba bağğyan tanışalım mı???![]()
Yaparım yaparım yeter ki sen iste güzel bağyanbana ekmek kaseli çorbandan yaparsan olur ama mercimekli
Olur mu he olur mu ??![]()
Yaparım yaparım yeter ki sen iste güzel bağyan![]()
Hee anladım canımYok kız yanlış dğil . Bir konu vardı . 1 saat kafa patlattık bayan hitaptır diye ama işteee anlamadılar![]()
Bende o konuya atıfta bulundum
![]()
İsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyorBir arkadaşım diyorki ismi lazım değilRakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı
![]()
![]()
Nükte yaptım gıİsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyor
İslamda yani kullanılan hicri takvimde gece günden önce girer o yüzden bu gece regaib gecesi yarın da regaib günüdür.
Başka örnek vereyim bu gece cuma gecesi yarın cuma günü![]()
Akşam kutlasalim yarın kutlasalim ya da şimdi kutlayacaksak gelecek diyelim :)) çok takıntılıyim yaNükte yaptım gı
Yani yarınmı kutlaşalım :)
Yo takıntılı demeyelim herkesin hassas olduğu konular vardır :))Akşam kutlasalim yarın kutlasalim ya da şimdi kutlayacaksak gelecek diyelim :)) çok takıntılıyim ya![]()
Sadece yanlış bilinen bir şeyi düzeltmeye çalışıyorumYo takıntılı demeyelim herkesin hassas olduğu konular vardır :))
Kezban yenge olmuşsun yineSadece yanlış bilinen bir şeyi düzeltmeye çalışıyorumelimden geldiğince söylüyorum :)
Bende Perşembe’yi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili diye biliyorum. Akşam ezanı ile Kandil başlar.Bir arkadaşım diyorki ismi lazım değilRakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı
![]()
![]()
Evet geri döndümKezban yenge olmuşsun yine![]()
Evet aynen kardeşim :)Bende Perşembe’yi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili diye biliyorum. Akşam ezanı ile Kandil başlar.