- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuyu bilmiyordum canımo konuda onu bılem kabul etmedıler
ne nasıl bayan dersın nasıl nasıl nasılO konuyu bilmiyordum canım
Hitap şekli olduğu için "Bayan, bakar mısınız" da denebilmeli aslında ama tek bir şahısa yöneltirken bay/bayan kullanışlı değil. O yüzden burada hanımefendi/beyefendi hitap şekilerini kullanmak daha uygun oluyor.
Bayan kelimesinin kullanımına karşı çıkılmasının temel sebebi aslında altında yatan çarpık düşünce yapısı
Neyse burayı karıştırmayayım şimdi
Maraba bağğyan tanışalım mı???ne nasıl bayan dersın nasıl nasıl nasıl
bana ekmek kaseli çorbandan yaparsan olur ama mercimekliMaraba bağğyan tanışalım mı???
Yaparım yaparım yeter ki sen iste güzel bağyanbana ekmek kaseli çorbandan yaparsan olur ama mercimekli
Olur mu he olur mu ??
Yaparım yaparım yeter ki sen iste güzel bağyan
Hee anladım canımYok kız yanlış dğil . Bir konu vardı . 1 saat kafa patlattık bayan hitaptır diye ama işteee anlamadılar Bende o konuya atıfta bulundum
İsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyorBir arkadaşım diyorki ismi lazım değil Rakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı
Nükte yaptım gıİsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyor
İslamda yani kullanılan hicri takvimde gece günden önce girer o yüzden bu gece regaib gecesi yarın da regaib günüdür.
Başka örnek vereyim bu gece cuma gecesi yarın cuma günü
Akşam kutlasalim yarın kutlasalim ya da şimdi kutlayacaksak gelecek diyelim :)) çok takıntılıyim yaNükte yaptım gı
Yani yarınmı kutlaşalım :)
Yo takıntılı demeyelim herkesin hassas olduğu konular vardır :))Akşam kutlasalim yarın kutlasalim ya da şimdi kutlayacaksak gelecek diyelim :)) çok takıntılıyim ya
Sadece yanlış bilinen bir şeyi düzeltmeye çalışıyorum elimden geldiğince söylüyorum :)Yo takıntılı demeyelim herkesin hassas olduğu konular vardır :))
Kezban yenge olmuşsun yineSadece yanlış bilinen bir şeyi düzeltmeye çalışıyorum elimden geldiğince söylüyorum :)
Bende Perşembe’yi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili diye biliyorum. Akşam ezanı ile Kandil başlar.Bir arkadaşım diyorki ismi lazım değil Rakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı
Evet geri döndümKezban yenge olmuşsun yine
Evet aynen kardeşim :)Bende Perşembe’yi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili diye biliyorum. Akşam ezanı ile Kandil başlar.