• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
o konuda onu bılem kabul etmedıler :KK47:
O konuyu bilmiyordum canım :-)
Hitap şekli olduğu için "Bayan, bakar mısınız" da denebilmeli aslında ama tek bir şahısa yöneltirken bay/bayan kullanışlı değil. O yüzden burada hanımefendi/beyefendi hitap şekilerini kullanmak daha uygun oluyor.

Bayan kelimesinin kullanımına karşı çıkılmasının temel sebebi aslında altında yatan çarpık düşünce yapısı En Büyük KK

Neyse burayı karıştırmayayım şimdi :-)

O konuyu bilmiyordum canım :-)
Hitap şekli olduğu için "Bayan, bakar mısınız" da denebilmeli aslında ama tek bir şahısa yöneltirken bay/bayan kullanışlı değil. O yüzden burada hanımefendi/beyefendi hitap şekilerini kullanmak daha uygun oluyor.

Bayan kelimesinin kullanımına karşı çıkılmasının temel sebebi aslında altında yatan çarpık düşünce yapısı En Büyük KK

Neyse burayı karıştırmayayım şimdi :-)
ne nasıl bayan dersın nasıl nasıl nasıl :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Bir arkadaşım diyorki ismi lazım değil Rakika Rakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı :KK64: :KK53:
İsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyor
:63:

İslamda yani kullanılan hicri takvimde gece günden önce girer o yüzden bu gece regaib gecesi yarın da regaib günüdür.
Başka örnek vereyim bu gece cuma gecesi yarın cuma günü ;)

İsmi lazım değil diyor sonra adımı söylüyor
:63:

İslamda yani kullanılan hicri takvimde gece günden önce girer o yüzden bu gece regaib gecesi yarın da regaib günüdür.
Başka örnek vereyim bu gece cuma gecesi yarın cuma günü :KK66:
Nükte yaptım gı :15:
Yani yarınmı kutlaşalım :)

Bir arkadaşım diyorki ismi lazım değil Rakika Rakika kandil bugün değilmiş bu akşamdan yarın akşama kadarmış kafam karıştı :KK64: :KK53:
Bende Perşembe’yi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili diye biliyorum. Akşam ezanı ile Kandil başlar.

89551D6B-A2B7-4888-83DA-645545D8D295.jpeg

Kızlar hızınıza yetisemiyorum valla sayfalar uçmuş :)

Herkesin kandili mubarek olsun :KK68:

Oylamaya az kaldı heyecan dorukta yine...
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yine fotoğraflari alt alta koydun mu yoksa kaçırdım mi :P :D

Back