- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Çok tsk ederim tatlim rabbim kimseye yaşatmasınAllah tez zamanda acısını unuttursun, yerini doldursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tsk ederim tatlim rabbim kimseye yaşatmasınAllah tez zamanda acısını unuttursun, yerini doldursun inşallah.
Rabbim sana da nasip.etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın senin içinde üzüldüm. .allah hayirli sağlıklı evlatlar yollasın dualarım sizinleAy canim benim cok üzüldüm
Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ne kadar zor olduğunu bilirim daha once bende yaşamıştım.yillar sonra ilk defa hamile kalabilmistim kaybettim ne yazikki 2 sene oldu insallah hemencecik olur uzmeyin kendinizi diycem ama zor biliyorum
Benim 28 olabilirTecrübe ediniyoruz zamanlaBir de makinemiz güzel çekseAynen bence de Nevoş,oylamada yan olduğunda sayfayı kaplıyor,daha çok göze hitap ediyor,ben de hep yan çekmeye gayret ediyorum .Eeeee 8 kere katıldım ,insan tecrübe ediniyor
Canım o yetişemiyorBu sefer işleri aksıyormuş.Yine burada olacak sadece kaptan olmayacak...Kaptanligi mi birakiyor hayır olmaz birakamaz.mium kaptan olmadan olur mu biz ikna ederiz onu.tamam cok sık gelemez belki ama birakmasin ya
O kadar sevgiye boğdum cevap yokBenim 28 olabilirTecrübe ediniyoruz zamanlaBir de makinemiz güzel çekse
Ben seni çok seviyorum kiO kadar sevgiye boğdum cevap yok
Geçmiş olsun canım.Tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalıp ,doğum yapmasını nasip etsin Rabbim.İlk bebek miydi?Havamda degilim zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Cok sagol kuzum.genelde sagliksiz gebelik oldugu zamanlar 8.haftalarda duruyor kalbi bebegin.ama 11.haftada durduysa bi arastirilsin bence.bunun icin kan pihtilasmasi testleri oluyo.kaninda pihtilasma cikanlar kan sulandirici ilaclar kullaniyor hamilelikte.kardeşine söyle aklinda bulunsun test yaptirsin onlem olarak.Allah korusun tekrar hamile kalirsa önlem alsin birdhaa ayni seyi yasamasin.Rabbim sana da nasip.etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın senin içinde üzüldüm. .allah hayirli sağlıklı evlatlar yollasın dualarım sizinle
Ee kaptan kim olacak peki? Sen ol bari nevom olmami gıCanım o yetişemiyorBu sefer işleri aksıyormuş.Yine burada olacak sadece kaptan olmayacak...
Kazen yarışmaya katılanlara Iphone göndersinBenim 28 olabilirTecrübe ediniyoruz zamanlaBir de makinemiz güzel çekse
Bildirimlere karışmış geçte olsa yazayımBen ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum Zamanla bağımlı olunuyor zaten
Benim hiç işim yok atenSen olsanaEe kaptan kim olacak peki? Sen ol bari nevom olmami gı
Tabi canım neden olmasınKazen yarışmaya katılanlara Iphone göndersin
Evet tatlım ilkti..sağlık olsun allah hayırlısını versin cümlemize..Geçmiş olsun canım.Tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalıp ,doğum yapmasını nasip etsin Rabbim.İlk bebek miydi?
Sorma yaa benden de ne kaptan olur ama siteye zor geliyorum zaten beni kovarlarBenim hiç işim yok atenSen olsana
Esas geçen kategori sponsor olayını ,büyük hediye falan birşeylerden bahsetmişti,merak ettim ne hediyesi olacağını,daha oylama olacak taaa,sonuçlanacak taaa,hediye kazanana gidecek teee,buraya koyacak taaa ,biz ne olacağını göreceğizTabi canım neden olmasın
O zaman @Lunya olsunSorma yaa benden de ne kaptan olur ama siteye zor geliyorum zaten beni kovarlar
Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..Cok sagol kuzum.genelde sagliksiz gebelik oldugu zamanlar 8.haftalarda duruyor kalbi bebegin.ama 11.haftada durduysa bi arastirilsin bence.bunun icin kan pihtilasmasi testleri oluyo.kaninda pihtilasma cikanlar kan sulandirici ilaclar kullaniyor hamilelikte.kardeşine söyle aklinda bulunsun test yaptirsin onlem olarak.Allah korusun tekrar hamile kalirsa önlem alsin birdhaa ayni seyi yasamasin.
Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ilk gebeliklerde olabiliyor.ama yinede turkiyeye geldiginde bi arastirilsin bence.siz hangi ulkede yasiyorsunuz kuzumSağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..
Olur valla keske olsa ama olmuyor niyeyse3O zaman @Lunya olsun