• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ay canim benim cok üzüldüm:KK43:
Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ne kadar zor olduğunu bilirim daha once bende yaşamıştım.yillar sonra ilk defa hamile kalabilmistim kaybettim ne yazikki 2 sene oldu :KK43: insallah hemencecik olur uzmeyin kendinizi diycem ama zor biliyorum
Rabbim sana da nasip.etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın senin içinde üzüldüm. .allah hayirli sağlıklı evlatlar yollasın dualarım sizinle:110::110:

Aynen bence de Nevoş,oylamada yan olduğunda sayfayı kaplıyor,daha çok göze hitap ediyor,ben de hep yan çekmeye gayret ediyorum .Eeeee 8 kere katıldım ,insan tecrübe ediniyor:KK53:
Benim 28 olabilir:KK45:Tecrübe ediniyoruz zamanla;)Bir de makinemiz güzel çekse:70:

Kaptanligi mi birakiyor:KK57: hayır olmaz birakamaz.mium kaptan olmadan olur mu :KK43: biz ikna ederiz onu.tamam cok sık gelemez belki ama birakmasin ya :KK43:
Canım o yetişemiyor;)Bu sefer işleri aksıyormuş.Yine burada olacak sadece kaptan olmayacak...

Havamda degilim:110: zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu:işsiz::KK42:
Geçmiş olsun canım.Tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalıp ,doğum yapmasını nasip etsin Rabbim.İlk bebek miydi?

Rabbim sana da nasip.etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın senin içinde üzüldüm. .allah hayirli sağlıklı evlatlar yollasın dualarım sizinle:110::110:
Cok sagol kuzum.genelde sagliksiz gebelik oldugu zamanlar 8.haftalarda duruyor kalbi bebegin.ama 11.haftada durduysa bi arastirilsin bence.bunun icin kan pihtilasmasi testleri oluyo.kaninda pihtilasma cikanlar kan sulandirici ilaclar kullaniyor hamilelikte.kardeşine söyle aklinda bulunsun test yaptirsin onlem olarak.Allah korusun tekrar hamile kalirsa önlem alsin birdhaa ayni seyi yasamasin.

Ben ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum :-)Zamanla bağımlı olunuyor zaten :KK73: :KK200:
Bildirimlere karışmış geçte olsa yazayım:oops:
Doğrudur canım ben sana daha önce pek denk gelmemiştim;)Bundan sonra hep buralarda olursun inşaallah:KK60:Ben üye olduğum ilk günden beri aktifim mesajım sayımdan belli oluyordur:KK70:

Tabi canım neden olmasın:KK70:
Esas geçen kategori sponsor olayını ,büyük hediye falan birşeylerden bahsetmişti,merak ettim ne hediyesi olacağını,daha oylama olacak taaa,sonuçlanacak taaa,hediye kazanana gidecek teee,buraya koyacak taaa ,biz ne olacağını göreceğiz :ruh:

Cok sagol kuzum.genelde sagliksiz gebelik oldugu zamanlar 8.haftalarda duruyor kalbi bebegin.ama 11.haftada durduysa bi arastirilsin bence.bunun icin kan pihtilasmasi testleri oluyo.kaninda pihtilasma cikanlar kan sulandirici ilaclar kullaniyor hamilelikte.kardeşine söyle aklinda bulunsun test yaptirsin onlem olarak.Allah korusun tekrar hamile kalirsa önlem alsin birdhaa ayni seyi yasamasin.
Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..

Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..
Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ilk gebeliklerde olabiliyor.ama yinede turkiyeye geldiginde bi arastirilsin bence.siz hangi ulkede yasiyorsunuz kuzum

Back