- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh börek baklavaH E nerelerdesin gel bak diyet konuşmuyoruz.Börekler,baklavalar açıyoruz
Havamda degilim zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
O zaman geceleri burada olSenn benimi özlüyorsunn oyyy minnak teyzem benim
Cansızken buralar canlandıralım isterim
Son rötüşlarımı yapıp yatmıştım o sırada
Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Kandiller herkese
Gözünaydın canımSen annen ile bol bol hasret giderAfiyet olsun..ahh ahh börek baklava
Annem geldi İzmirden dün bana göçmen böree yaptı
Tamda konunun üstüne konuşmuşsunuz
Annemle hasret gidermek için uğraamıyorum
İşe bile gelmek istemedim ama tam yoğum aylarımız izin alamadım
TEŞEKKÜR EDERİMMMGözünaydın canımSen annen ile bol bol hasret giderAfiyet olsun..
Bağyan mıKandiliniz mübarek olsun bayanlar
Canım Bay/Bayan kelimeleri bir hitap şeklidir. Yani gurtmingotam doğru kullanmışBağyan mı
Antıbağyancılar görmesin
Bağyan mı
Antıbağyancılar görmesin
Bayanlar daha kibar geliyor kulağa diye öyle yazdım canım yanlış bşy mi yaptım anlamadım vallaCanım Bay/Bayan kelimeleri bir hitap şeklidir. Yani gurtmingotam doğru kullanmış
Ben de "kadın" denilmesi gereken yerde "bayan" denildi mi çok takılırım da, burada bir sorun yok
o konuda onu bılem kabul etmedılerCanım Bay/Bayan kelimeleri bir hitap şeklidir. Yani gurtmingotam doğru kullanmış
Ben de "kadın" denilmesi gereken yerde "bayan" denildi mi çok takılırım da, burada bir sorun yok
Yok kız yanlış dğil . Bir konu vardı . 1 saat kafa patlattık bayan hitaptır diye ama işteee anlamadılar Bende o konuya atıfta bulundumBayanlar daha kibar geliyor kulağa diye öyle yazdım canım yanlış bşy mi yaptım anlamadım valla
onlarla sorunum yok editörluk yok onlarda cubku sen Verde ypll2O zaman kaptan ben olayım herkes senden kurtulsun.Tabi ben de
Çok sağol cnm..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlarnasip etsin..Çoookk geçmiş olsun .. Allah sabırlar versın . İnşallah en yakın zamanda tekrar hamıle kalır