• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Hiç gelmeyecek sandım oylama günü, ne uzun bekledik bu defa :KK45::KK45:
İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersiniz:KK45:
İlk günler yapsan zaman geçmiyor,sonraya kalsan tarifin yapılıyor ,duvara br çentik daha attık kaldı 3 gün oylamaya :KK45:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla malum oylama yaklaştı hangi fotoğrafımı kullanacaksınız?:dondurma:
Canım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum:KK45:
Mesela ben bunu çok beğendim..
screenshot_20180309-172521-png.2121581

Yada şunu;)
screenshot_20180309-172310-png.2121584

İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersiniz:KK45:
İlk günler yapsan zaman geçmiyor,sonraya kalsan tarifin yapılıyor ,duvara br çentik daha attık kaldı 3 gün oylamaya :KK45:
Sütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Acaba sonraki kategori belirlendi mi?:confused::confused:
O kadar eminim ki, yine madalya kaçtı:cry::cry:

Sütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Belli olmaz ,bazen kesin gözüyle kazanır dediğimiz tarif kazanamıyor :KK66:
Senin tarifini de yakın zamanda deneyeceğim mutlaka,tarif damak tadıma uyguna benziyor :KK45:

Canım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum:KK45:

Yada şunu:KK66:
Ben de bu ikisini tahmin etmiştim sana bırakıyorum:KK9:

Senin tarifte farklı ve çok güzel;)İddialı buluyorum ama birşey söyleyeceğim bir sonraki kategoriler için;)Resimlerinizi telefon ile çektiğiniz zaman mutlaka yan çekin;)Dik çekince resim pcde küçük görünüyor...Nacizane tavsiyem.Uzman değilim ama yan çekilen resimleri daha iyi buluyorum.

Yada şunu:KK66:
Ben birinciyi daha cokbegendim

Hamile misino_OKaç saattir 2018 Eylül annelerini dikizliyorum.Mesajını arıyorum.:KK53:
Yok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))

Yok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))
Canım hakkında hayırlısı olsun:KK74:Dedim yoksa bize haber vermiyor mu:KK4::KK4:

Back