Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahh canımm..Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeterBugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım
Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeterBugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri canımAllah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuca ulaşırsın canım.
Süper fikir canımRabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahh canımm..
Gel bana yardıma yarında senin evi temizleyelim
İnşallah ablacığımHadi bakalım şimdiden hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız buradan ..
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri canım
Süper fikir canım
İnşallah ablacığım
Oyy oyy inşallah tez zamanda kucağın dolarTatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeterBugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle
Profilime bakıyordum, orada gördüm de yeni ekledim yaşımıOyy oyy insallin tez zamanda kucağın dolar
Kız sen benden 2 yaş küçükmüşsün
Tedavi görüyorum deyince büyük sandım, ben 91 liyimProfilime bakıyordum, orada gördüm de yeni ekledim yaşımı
Büyük mü gösteriyorum ki93lüyüm
Profilime bakıyordum, orada gördüm de yeni ekledim yaşımı
Tedavi görüyorum deyince büyük sandım, ben 91 liyim
İnatçı bir polikistik overim var canım. O yüzden erken yaşta başladık tedaviyeTedavi görüyorum deyince büyük sandım, ben 91 liyim
Senin kızın kaç yaşında kiYavrularım benim benim kızdan da küçükmüşsünüz
Senin kızın kaç yaşında ki
Maşallah29 yaşında..
Maşallah
Senden 1 yaş büyüğümProfilime bakıyordum, orada gördüm de yeni ekledim yaşımı
Senden de 1 yaş küçüğümTedavi görüyorum deyince büyük sandım, ben 91 liyim
Yukarıda verilenlere göreSenden 1 yaş büyüğüm
Senden de 1 yaş küçüğüm
Hepimiz hissettiğimiz yaşta değil miyiz
Örtmenim ben cevap verebilir miyim?
Geyik yapan ogrenciHepimiz hissettiğimiz yaşta değil miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?