Aferinnnn deyneeeppp 10.puan sanaÖrtmenim ben cevap verebilir miyim?
(parmak kaldıran üye smileyi)
Örtmenim cevabı sormadınız, belki yanlış cevap verecektimAferinnnn deyneeeppp 10.puan sana
Medeni cesaretine puan verdimÖrtmenim cevabı sormadınız, belki yanlış cevap verecektim
Cesaretliyim değil mi?Medeni cesaretine puan verdim
Doğru cevap vereceğinden pek emin değildim
Sıfırcı hocayim ben, benden kimse 100 alamaz diyen hocalardan
10 üzerinden 10 veriyo bikerem
Sana 1 iyi 1 kötü haberim varAllah'ım itici yaşlandım , bir küçüğüm (alimiyon ) daha çıktı nerelere gidemmm
Sende evliyim bebişim var de de moralim iyice bozulsun
He yaww he he, sende inandın10 üzerinden 10 veriyo bikerem
Benim zamanımda da 100 üzerindendiHe yaww he he, sende inandınörtmenn o bı kere, not sistemi 100 üzerinden. Gerçi senin zamanında belki 10 üzeri olabilir çok geçmiş zaman
Ben o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diyeCesaretliyim değil mi?
Benim bir arkadaşım vardı ortaokuldayken, bilmese de parmak kaldırırdı, bilmiş gözükmek için, öğretmen kaldırdığında da sallardı aklıma O geldi
Ama ben cevabı biliyorum örtmenim.
Aboooww , miu görmesin ama artık evlenmem lazımSana 1 iyi 1 kötü haberim var
İyi haber bebesi yok
Kötü haber hamile
HahhahhaSana 1 iyi 1 kötü haberim var
İyi haber bebesi yok
Kötü haber hamile
Örtmenim 2018 e girdik doğduğu ay gelince 26,henüz doğduğu aya gelmediyse 25,belki aralık doğumludurBen o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diye
Söyle bakalım deyneeeeppppp cevap ne
Eki Görüntüle 2126854
32Ben o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diye
Söyle bakalım deyneeeeppppp cevap ne
Eki Görüntüle 2126854
Deynep sana 100 üzerinden 100 puanÖrtmenim 2018 e girdik doğduğu ay gelince 26,henüz doğduğu aya gelmediyse 25,belki aralık doğumludur
Kız 90 doğumlu değil mi nasıl 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?