Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
O yaşta mıydık tabi tabi o yaştaydık
Kaseti vardı bizde,şimdiki gibi you tubeler,telefondan dinlemeler nerde
Çocukluğuma gittim bir an ,dikkat et genç kızlık zamanlığıma demedim çocukluğuma dedim
Çocukluğumuz zaten canım Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştı

Çocukluğumuz zaten canım Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştı
Mustafa Sandal ,Burak Kut
Bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli
Benimle oynama,söyledim sana,şansını zorlama ,uğurlar olsun

Mustafa Sandal ,Burak Kut
Bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli
Benimle oynama,söyledim sana,şansını zorlama ,uğurlar olsun
Aynen onlarda vardıO sıralar birde Ebru Gündeş'i çok dinlerdim

Sen benden önce üye olmuşsun
Ben ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum Zamanla bağımlı olunuyor zaten

Kız Tontiş kaldim diyordun ne yaptın

Kız Tontiş kaldim diyordun ne yaptın
Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle

Çok şükür Lezzetlim oğlumu uyuttum bir kaç işim var ama yapasım yok
Sen nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuca ulaşırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…