- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Bonus gel kaçma sana format atalımAntivirüs gibiyiz
Ücret için bir sütlü tatlı yaparsın ,helalleşiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus gel kaçma sana format atalımAntivirüs gibiyiz
Virüs denince taranır, niye hemen format atıyoruz
Ben yedimHaftasonu TV de tavuk ciğeri gördüm , canım çekti . Bugün iftara yapayim dedim markette gördüm 3 liraymis , yiyen oldu mu hiç
Bonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemediVirüs denince taranır, niye hemen format atıyoruz
Ben yedim
Ben fazla sevmedim ,et ciğerine bakarak daha yumuşak oluyor,ama bir alt kattaki komşum çok alıyordu ,Onlar seviyordu .
Olsun, kendine taratir bizde kahve içerizBonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemedi
Bonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemedi
Şimdi benim de canım çekti, Bonus senin de canın çekti mi?Benimde canım çekti, soğanlı biberli
Olsun, kendine taratir bizde kahve içeriz
Ye(miş)dimSen nuriyemi yedin de hele pek formdasın
Ben izleyiciyim yarışmaya layık bişey yaparsam oturur hepsini kendim yerim ne gerek var şimdi icat çıkarmayın
Yap sende
Hiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çektiDaha nuriye yemeden bide ciğermi çekti canım du bakim çekmişmi sanki biraz çeker gibi oluyoda edirne tava çekiyo tavık değil
Kim gidecek almaya ,hadi aldım oğlan yemez,hadi yedi evde tavık sote varYap sende
Neyse yemek konuşmasak miHiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çekti
Hiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çekti
Kabak konuşalım ,brokoli konuşalım ,ıspanak konuşalım ohh miss yoğurtlayıp yiyelimNeyse yemek konuşmasak mi
Ha tavuk ciğer ha sote, hepsinin ana maddesi aynı zatenKim gidecek almaya ,hadi aldım oğlan yemez,hadi yedi evde tavık sote var
Hmmmm öyle miAklıma girme ula nuriye sayıklıyorum zaten sende gördüğümden beri
Tatlı ve süt en sevdiklerim ben salep içerken bile aşkla içiyorum
Karnın tokken çekiyorsa ,açken düşünemiyorum seniBenim karnım tokken çekiyo senin
Hmmmm öyle mi