- 2 Aralık 2015
- 31.963
- 106.390
- 598
Antivirüs gibiyiz![]()

Ücret için bir sütlü tatlı yaparsın ,helalleşiriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antivirüs gibiyiz![]()
Virüs denince taranır, niye hemen format atıyoruz
Ben yedimHaftasonu TV de tavuk ciğeri gördüm , canım çekti . Bugün iftara yapayim dedim markette gördüm 3 liraymis , yiyen oldu mu hiç![]()
Bonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemediVirüs denince taranır, niye hemen format atıyoruz![]()
Ben yedim
Ben fazla sevmedim ,et ciğerine bakarak daha yumuşak oluyor,ama bir alt kattaki komşum çok alıyordu ,Onlar seviyordu .
Olsun, kendine taratir bizde kahve içerizBonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemedi![]()
Bonus ya,saçları karışmıştır,taramayı gözüm yemedi![]()
Şimdi benim de canım çektiBenimde canım çekti, soğanlı biberli
Olsun, kendine taratir bizde kahve içeriz
Ye(miş)dimSen nuriyemi yedin de hele pek formdasın
Ben izleyiciyim yarışmaya layık bişey yaparsam oturur hepsini kendim yerim ne gerek var şimdi icat çıkarmayın![]()
Yap sende
Hiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çektiDaha nuriye yemeden bide ciğermi çekti canımdu bakim çekmişmi sanki biraz çeker gibi oluyoda edirne tava çekiyo tavık değil
![]()
Kim gidecek almaya ,hadi aldım oğlan yemez,hadi yedi evde tavık sote varYap sende![]()
Neyse yemek konuşmasak miHiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çekti![]()
Hiç görmediğim bir yemekti,baktım Googleye,onu da canım çekti![]()
Kabak konuşalım ,brokoli konuşalım ,ıspanak konuşalım ohh miss yoğurtlayıp yiyelimNeyse yemek konuşmasak mi![]()
Ha tavuk ciğer ha sote, hepsinin ana maddesi aynı zatenKim gidecek almaya ,hadi aldım oğlan yemez,hadi yedi evde tavık sote var![]()
Hmmmm öyle miAklıma girme ula nuriye sayıklıyorum zaten sende gördüğümden beri
Tatlı ve süt en sevdiklerim ben salep içerken bile aşkla içiyorum![]()
Karnın tokken çekiyorsa ,açken düşünemiyorum seniBenim karnım tokken çekiyo senin![]()
Hmmmm öyle mi![]()