- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Full motiveYeter ki alsınlar ve motive etsinler, daha ne isterim. Bu işin başı motivasyon, bunu başarabiliyorlarsa varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Full motiveYeter ki alsınlar ve motive etsinler, daha ne isterim. Bu işin başı motivasyon, bunu başarabiliyorlarsa varım
Tamam o zaman, daha kolay gider kilolar. Tek başına zorlanıyor çünkü insan nefsi.Full motive
Actifry evime aldığım en güzel ürün olabilir. Bir porsiyon patates 90kalori civarı oluyor canım. Bir buçuk dilim tam buğday ekmeğine eşdeğer. Çok memnunum açıkcasıİki kardeste bana düşman
Diyetteyim diyette
Ayran ,hıyar turşusu,çoban salata ,patatesi yağda kızartmazsan fırınlayıp ,çok az yağ koyup fırında kızartabilirsinHarika o zaman, yanına ne gider
Ben selam vermeye girdim 7 kilo verdimTamam o zaman, daha kolay gider kilolar. Tek başına zorlanıyor çünkü insan nefsi.
Haftalık mı oluyor yarışmanız ve ne zaman kilo bildirimi oluyor? bunları tam olarak herhalde zamanla öğrenirim.
Peki deynebim, nasıl katılınıyor bu gruplara ve hangi grupta olduğunu kim belirliyor ve neye göre belirleniyor. Ben az evvel bakındım kurallara, sanırım beynimin dolu zamanındayım, algılayamadım ya da öyle bir konu ile karşılaşmadım.Ben selam vermeye girdim 7 kilo verdim
İnsan tekken hep erteliyor ,şimdi yiyeyim sonra diyet yaparım diye diye kilolar yerleşiyor,ama gruplarda daha kolay veriliyor,birbirinden gaza geliyor insan.Nasıl burada yazışırken yarışmaya katılmaya motive oluyor insan ,orada da zayıflamaya
Şu an 2 takımda yer varmış baktığım kadarıyla.Peki deynebim, nasıl katılınıyor bu gruplara ve hangi grupta olduğunu kim belirliyor ve neye göre belirleniyor. Ben az evvel bakındım kurallara, sanırım beynimin dolu zamanındayım, algılayamadım ya da öyle bir konu ile karşılaşmadım.
Tüm bu söylediklerini yapabilirim canımŞu an 2 takımda yer varmış baktığım kadarıyla.
Her gün ne yiyip ne içtiğini yazıyorsun ,takım kaptanı da menünü yorumluyor.
Ekstra spor da yapılıyor,ne istersen yürüyüş,ip atlama ,leslie vs.
Cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu yazıyorsun.
En çok kilo veren takım 1.oluyor.
Ha mezun olup istediği kiloya ulaşana mor kep veriyorlar Nevreste ninki gibi
İstersen seni bizim takıma etiket yapayım ,az bakın ,kafana yatarsa boş olan takıma girersin .
Yalnız menün cısslı olmayacak,hamurişi , kızartma ,pilav,makarna olmayacak ,sonra azar işitiyorsun ,daha doğrusu okuyorsunTüm bu söylediklerini yapabilirim canım
Pilav, makarna ve kızartma yiyemiyorum zaten, fakat hamurişini severim ama nadiren yaparım ne yapalım, yaparsam da tadına bakar bırakırım. İşte bende tek sorun katı diyet yapamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Ben dikkat ediyorum tabiki, etmesem bu kadar gitmezdi.Yalnız menün cısslı olmayacak,hamurişi , kızartma ,pilav,makarna olmayacak ,sonra azar işitiyorsun ,daha doğrusu okuyorsun
Laf aramızda ben de senin gibiyimPilav, makarna ve kızartma yiyemiyorum zaten, fakat hamurişini severim ama nadiren yaparım ne yapalım, yaparsam da tadına bakar bırakırım. İşte bende tek sorun katı diyet yapamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Ben dikkat ediyorum tabiki, etmesem bu kadar gitmezdi.
İnatçı ve muhalif bir bünyeye sahibim, ne yasaklanırsa ona yönelirim. Bu sebeple kendime yasak koymam, zamanla alışkanlık haline getirip vazgeçerim.Laf aramızda ben de senin gibiyim
O zaman sana yeşil çayı ,tb ekmeğini,yeşilliği yasak etmek lazımİnatçı ve muhalif bir bünyeye sahibim, ne yasaklanırsa ona yönelirim. Bu sebeple kendime yasak koymam, zamanla alışkanlık haline getirip vazgeçerim.
Gelsene eritirizHayır canım, hiç girmedim diyet gruplarına. İnsülin direncimde sıkıntı var, bu sebeple dikkat ediyorum.
Ay ben bunu okumadıydım ayyyyyyyİnatçı ve muhalif bir bünyeye sahibim, ne yasaklanırsa ona yönelirim. Bu sebeple kendime yasak koymam, zamanla alışkanlık haline getirip vazgeçerim.
Ben de dedim ,gel yardımcı olurum dedim ,takıl bana zayıfla dedimGelsene eritiriz
Seni örnek alırsa kk yı terk ederim bünyem kaldırmazBen de dedim ,gel yardımcı olurum dedim ,takıl bana zayıfla dedim
Kız gel ben sana 2 dk da öğretirimTamam o zaman, daha kolay gider kilolar. Tek başına zorlanıyor çünkü insan nefsi.
Haftalık mı oluyor yarışmanız ve ne zaman kilo bildirimi oluyor? bunları tam olarak herhalde zamanla öğrenirim.
Bana pattis yaramıyorActifry evime aldığım en güzel ürün olabilir. Bir porsiyon patates 90kalori civarı oluyor canım. Bir buçuk dilim tam buğday ekmeğine eşdeğer. Çok memnunum açıkcası
Bazen canımız cips çekiyor, actifryda patates yapıp yiyoruz eşimle. Diyeti de bozmamış oluyoruz
Cacık yaptım iftarı bekliyorumAyran ,hıyar turşusu,çoban salata ,patatesi yağda kızartmazsan fırınlayıp ,çok az yağ koyup fırında kızartabilirsin
Dur seni bizim takıma alalım yer varsaPeki deynebim, nasıl katılınıyor bu gruplara ve hangi grupta olduğunu kim belirliyor ve neye göre belirleniyor. Ben az evvel bakındım kurallara, sanırım beynimin dolu zamanındayım, algılayamadım ya da öyle bir konu ile karşılaşmadım.
Hem Tontiş hem azimli hem hamur çok yemiyorGelsene eritiriz
Ayda bir dahi olsa tatlı ya da hamur işi yiyemez miyim yani?O zaman sana yeşil çayı ,tb ekmeğini,yeşilliği yasak etmek lazım
Diyet gruplarında başına buyruk takılamıyorsun ,yeme deyince yiyemiyorsun