• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Tamam o zaman, daha kolay gider kilolar. Tek başına zorlanıyor çünkü insan nefsi. :KK54:
Haftalık mı oluyor yarışmanız ve ne zaman kilo bildirimi oluyor? bunları tam olarak herhalde zamanla öğrenirim.

İki kardeste bana düşman :sopa::sopa:
Diyetteyim diyette :sopa::sopa:
Actifry evime aldığım en güzel ürün olabilir. Bir porsiyon patates 90kalori civarı oluyor canım. Bir buçuk dilim tam buğday ekmeğine eşdeğer. Çok memnunum açıkcası :-)

Bazen canımız cips çekiyor, actifryda patates yapıp yiyoruz eşimle. Diyeti de bozmamış oluyoruz:-)

Harika o zaman, yanına ne gider :KK45:
Ayran ,hıyar turşusu,çoban salata ,patatesi yağda kızartmazsan fırınlayıp ,çok az yağ koyup fırında kızartabilirsin :rolleyes:

Tamam o zaman, daha kolay gider kilolar. Tek başına zorlanıyor çünkü insan nefsi. :KK54:
Haftalık mı oluyor yarışmanız ve ne zaman kilo bildirimi oluyor? bunları tam olarak herhalde zamanla öğrenirim.
Ben selam vermeye girdim 7 kilo verdim :KK53:
İnsan tekken hep erteliyor ,şimdi yiyeyim sonra diyet yaparım diye diye kilolar yerleşiyor,ama gruplarda daha kolay veriliyor,birbirinden gaza geliyor insan.Nasıl burada yazışırken yarışmaya katılmaya motive oluyor insan ,orada da zayıflamaya:KK45:

Ben selam vermeye girdim 7 kilo verdim :KK53:
İnsan tekken hep erteliyor ,şimdi yiyeyim sonra diyet yaparım diye diye kilolar yerleşiyor,ama gruplarda daha kolay veriliyor,birbirinden gaza geliyor insan.Nasıl burada yazışırken yarışmaya katılmaya motive oluyor insan ,orada da zayıflamaya:KK45:
Peki deynebim, nasıl katılınıyor bu gruplara ve hangi grupta olduğunu kim belirliyor ve neye göre belirleniyor. Ben az evvel bakındım kurallara, sanırım beynimin dolu zamanındayım, algılayamadım ya da öyle bir konu ile karşılaşmadım.:KK64:

Peki deynebim, nasıl katılınıyor bu gruplara ve hangi grupta olduğunu kim belirliyor ve neye göre belirleniyor. Ben az evvel bakındım kurallara, sanırım beynimin dolu zamanındayım, algılayamadım ya da öyle bir konu ile karşılaşmadım.:KK64:
Şu an 2 takımda yer varmış baktığım kadarıyla.
Her gün ne yiyip ne içtiğini yazıyorsun ,takım kaptanı da menünü yorumluyor.
Ekstra spor da yapılıyor,ne istersen yürüyüş,ip atlama ,leslie vs.
Cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu yazıyorsun.
En çok kilo veren takım 1.oluyor.
Ha mezun olup istediği kiloya ulaşana mor kep veriyorlar Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ninki gibi:rolleyes:
İstersen seni bizim takıma etiket yapayım ,az bakın ,kafana yatarsa boş olan takıma girersin .

Şu an 2 takımda yer varmış baktığım kadarıyla.
Her gün ne yiyip ne içtiğini yazıyorsun ,takım kaptanı da menünü yorumluyor.
Ekstra spor da yapılıyor,ne istersen yürüyüş,ip atlama ,leslie vs.
Cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu yazıyorsun.
En çok kilo veren takım 1.oluyor.
Ha mezun olup istediği kiloya ulaşana mor kep veriyorlar Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ninki gibi:rolleyes:
İstersen seni bizim takıma etiket yapayım ,az bakın ,kafana yatarsa boş olan takıma girersin .
Tüm bu söylediklerini yapabilirim canım :KK6::KK6:

Yalnız menün cısslı olmayacak,hamurişi , kızartma ,pilav,makarna olmayacak ,sonra azar işitiyorsun ,daha doğrusu okuyorsun :KK53:
Pilav, makarna ve kızartma yiyemiyorum zaten, fakat hamurişini severim ama nadiren yaparım :KK70: ne yapalım, yaparsam da tadına bakar bırakırım. İşte bende tek sorun katı diyet yapamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Ben dikkat ediyorum tabiki, etmesem bu kadar gitmezdi. :KK70:

Pilav, makarna ve kızartma yiyemiyorum zaten, fakat hamurişini severim ama nadiren yaparım :KK70: ne yapalım, yaparsam da tadına bakar bırakırım. İşte bende tek sorun katı diyet yapamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Ben dikkat ediyorum tabiki, etmesem bu kadar gitmezdi. :KK70:
Laf aramızda ben de senin gibiyim :sus:

İnatçı ve muhalif bir bünyeye sahibim, ne yasaklanırsa ona yönelirim. Bu sebeple kendime yasak koymam, zamanla alışkanlık haline getirip vazgeçerim. :KK66:
:KK70:
O zaman sana yeşil çayı ,tb ekmeğini,yeşilliği yasak etmek lazım :KK53:
Diyet gruplarında başına buyruk takılamıyorsun ,yeme deyince yiyemiyorsun :olamaz:

İnatçı ve muhalif bir bünyeye sahibim, ne yasaklanırsa ona yönelirim. Bu sebeple kendime yasak koymam, zamanla alışkanlık haline getirip vazgeçerim. :KK66:
:KK70:
Ay ben bunu okumadıydım ayyyyyyy

Gelme kendimi vurmak olur bu aşkın sonu:oha::ruh:

Kız gel ben sana 2 dk da öğretirim :D:D

Actifry evime aldığım en güzel ürün olabilir. Bir porsiyon patates 90kalori civarı oluyor canım. Bir buçuk dilim tam buğday ekmeğine eşdeğer. Çok memnunum açıkcası :-)

Bazen canımız cips çekiyor, actifryda patates yapıp yiyoruz eşimle. Diyeti de bozmamış oluyoruz:-)
Bana pattis yaramıyor :KK22:

Ayran ,hıyar turşusu,çoban salata ,patatesi yağda kızartmazsan fırınlayıp ,çok az yağ koyup fırında kızartabilirsin
Cacık yaptım :21: iftarı bekliyorum :21:

Dur seni bizim takıma alalım yer varsa :KK4:

O zaman sana yeşil çayı ,tb ekmeğini,yeşilliği yasak etmek lazım :KK53:
Diyet gruplarında başına buyruk takılamıyorsun ,yeme deyince yiyemiyorsun :olamaz:
Ayda bir dahi olsa tatlı ya da hamur işi yiyemez miyim yani? :bicak::bicak:
Özel gün zamanında tatlı diye duvarı kemirebilirim, o derece tatlı aşeririm. Ayy, bu kadarını yapamayacaksam hiç bulaşmam, ben yine kendi kendime kilo vermeye devam ederim.:110::110:

Back