- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlıyı seviyor dediğin kesin 60.700 olan değil mi?bu arada benim kızın biri 60,700
biri 56,700 çıkdı
hahahahah
ikiside şu an rejime girdi bakalım kaç saat dayancaklar
yok tatlıyı seven 56,700Tatlıyı seviyor dediğin kesin 60.700 olan değil mi?
Tatlı yapmayı unut
Unuttuğum birileri var ,eksik birileri var diye içime doğmuştuBeni niye demiyorsun sutlacin tadina bakmadim bile
Allah'tan yiyenlerden tam not aldi da konusabiliyorum
Bile derken
Bonus bize sütlü tatlı yap ,nolaaaar ,arka plana da lalelerini koy,noolaaaar aşık oldum lalelerine
Aşık mı oldun nuriyeme ama siz ayrı dünyaların insanısınız vermem sana nuriyemiAklıma girme ula nuriye sayıklıyorum zaten sende gördüğümden beri
Tatlı ve süt en sevdiklerim ben salep içerken bile aşkla içiyorum
Aşık mı oldun nuriyeme ama siz ayrı dünyaların insanısınız vermem sana nuriyemi
Banane banane banane seni de yarışmacı olarak görmek istiyorum ben
oooo ablaların gülü sümbülü gelmişşşşş nasıl geçti abla gezmelerGünaydınlar hanımlar
Hayırlı olsun canımSağlıkla büyütürsün inşaallahHayırlı olsun ablam ama minnoşla biraz zor katılırım :)))
oooo ablaların gülü sümbülü gelmişşşşş nasıl geçti abla gezmeler
Ne demek istediğini anlamadım ,görmek istiyorsan ,neden katılmıyorsunBende kendimi görmek isterdim lakin görmüyorum.
Nuriyeyi severim zaten hep sevmişimdir.
Isırınca çıkan çıtır yumoş sesi duyar gibi oluyorum
Belki gözleri bozulmuştur, yakını göremiyordur , ondan demistirNe demek istediğini anlamadım ,görmek istiyorsan ,neden katılmıyorsun
Yok bence Bonus tatlı yapmayı bilmiyor tarifi tutturamam diye korkuyorBelki gözleri bozulmuştur, yakını göremiyordur , ondan demistir
En son yumurta yapayım derken , ocağa dökmüştüYok bence Bonus tatlı yapmayı bilmiyor tarifi tutturamam diye korkuyor
Ne demek istediğini anlamadım ,görmek istiyorsan ,neden katılmıyorsun
Belki gözleri bozulmuştur, yakını göremiyordur , ondan demistir
Yok bence Bonus tatlı yapmayı bilmiyor tarifi tutturamam diye korkuyor
Bence de görmüyorum derken kendin de o kabiliyeti görmüyor Bonus
En son yumurta yapayım derken , ocağa dökmüştü
Zehir derken ,bizden olsa olsa panzehir olur
Canlarım yaa vallahi zehir gibisiniz
Antivirüs gibiyizZehir derken ,bizden olsa olsa panzehir olur