- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Ayy çok sevindim cnm... ben tartıyı sakladım yarına kadar tartılmıcam.. en son cuma tartıldım..Kız ben bu sabah 200 Gr eksi çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindim cnm... ben tartıyı sakladım yarına kadar tartılmıcam.. en son cuma tartıldım..Kız ben bu sabah 200 Gr eksi çıktım
Gerçekler acıdırDost acı söylerNe yapayım hayatım ,yalan mı söyleyeyim
Bana da Nevoşa koyduğun gibi 2 tane kalp koysana ,canım çekti
Amann yok, istemiyorum kimseyi
Pastırma demisken benimde canım pacanga böreği çekiyorHiç sanmam.. çaktırma sabah pastırmalı yumurta yemiş
Senin hedef kaçtı??Pastırma demisken benimde canım pacanga böreği çekiyor
Bana da Nevoşa koyduğun gibi 2 tane kalp koysana ,canım çekti
60Senin hedef kaçtı??
Ne kadar kıskançsınBana da Nevoşa koyduğun gibi 2 tane kalp koysana ,canım çekti
Tıtlıyı gilinci miı kızır,biriği gilinci cınım istiyırPastırma demisken benimde canım pacanga böreği çekiyor
sıkk dişini 3 haftaya mezunsun..
@MiuLego canı paçanga istiyormuşPastırma demisken benimde canım pacanga böreği çekiyor
bende yediimm@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyor
Sen şimdi hippotalamus , @Sidelya95 . @Ytmz Miudan korkmuyor mu demek istiyorsun?
Sidelya yapmış triliçe yememiş
Hippo yapmış yememiş(1 dilim yemiş ama o kadarcıktan birşey olmaz)
Ben yapmışım ,beni boşver
Beni niye demiyorsun sutlacin tadina bakmadim bile@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyor
Sen şimdi hippotalamus , @Sidelya95 . @Ytmz Miudan korkmuyor mu demek istiyorsun?
Sidelya yapmış triliçe yememiş
Hippo yapmış yememiş(1 dilim yemiş ama o kadarcıktan birşey olmaz)
Ben yapmışım ,beni boşver
Bile derkenVoro bile korktu ,haklısın ,daha ağzına cıss süremez
aaaaaaa çok sevindimmmmm canımmmm afiyet bal şeker olsun valla biz ailecek çok seviyoruzzzzzzzFallenAngel senin pöçten yaptım efsane bi şey oldu teşekkür ederim sayende yeni bir yemek öğrendim
ben yapacakdım canım ama izmire gittik eşim süpriz yaptıHafta sonu illa bir katılan olurdu yarışmaya ,neden katılım olmadı,acaba katılan oldu da konusu mu açılmadı ?
kızlar ya ben apar topar cuma günü izmire gittim o yüzden tatlı matlı yapmadım
kızların okul kıyafetlerini bile gece kuruttum peteklerin üzerinde
Ohh ne güzel gezmişsiniz ,enerji depolamışsındır ,kış mevsiminde petekte çamaşır kurutmayan yoktur herhaldecankurtaran oluyor bazenben yapacakdım canım ama izmire gittik eşim süpriz yaptı
gezdik dün gece geldik
valla 2 gün olsa bile çok iyi geldi deynepim...sağolsun eşim süpriz yaptı.Ohh ne güzel gezmişsiniz ,enerji depolamışsındır ,kış mevsiminde petekte çamaşır kurutmayan yoktur herhaldecankurtaran oluyor bazen