• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Haftasonu TV de tavuk ciğeri gördüm , canım çekti . Bugün iftara yapayim dedim markette gördüm 3 liraymis , yiyen oldu mu hiç :KK64:
Tavuk ciğerini biz çok severiz canım. :KK200:Annem hep yapardı. Eşim genel olarak tavuğu sevmiyor ama sadece kendime de olsa üşenmiyor yapıyorum :kk77: okuyunca da canım çekti hatta :KK48:

Tavuk ciğerini biz çok severiz canım. :KK200:Annem hep yapardı. Eşim genel olarak tavuğu sevmiyor ama sadece kendime de olsa üşenmiyor yapıyorum :kk77: okuyunca da canım çekti hatta :KK48:
Harika o zaman, yanına ne gider :KK45:

İstemez misin kilo vermek :KK66:
İsterim tabi canım, hala uğraştığıma göre:olamaz:
Aslında bana ilk diyet gruplarından bildirim geldiğinde azıcık kurcalamıştım, tamda hatırlamıyorum, sanırım bazı hesaplamalar vardı onu çözememiştim.
Birde şu var, ben direk büyük hedefler koymuyorum. Yoksa sıkılıp bırakıyorum. En son hedefi küçültüp, kilo vermeye başladım da 24 kilo gitti. Aslında giden 24 kilodan fazla, fakat 14 ayı göz önüne alınca 24 görünen oluyor.
Her tüp bebek tedavimde 4-5 kilo aldım ve onları birdahaki tedaviye kadar fazlasıyla verdim.:KK45:

İsterim tabi canım, hala uğraştığıma göre:olamaz:
Aslında bana ilk diyet gruplarından bildirim geldiğinde azıcık kurcalamıştım, tamda hatırlamıyorum, sanırım bazı hesaplamalar vardı onu çözememiştim.
Birde şu var, ben direk büyük hedefler koymuyorum. Yoksa sıkılıp bırakıyorum. En son hedefi küçültüp, kilo vermeye başladım da 24 kilo gitti. Aslında giden 24 kilodan fazla, fakat 14 ayı göz önüne alınca 24 görünen oluyor.
Her tüp bebek tedavimde 4-5 kilo aldım ve onları birdahaki tedaviye kadar fazlasıyla verdim.:KK45:
Sanada grup ayarlayalım sende zayiflamaktı, ama bak diyeyim elinden ekmeğini alırlar, yapamam edemem yok :D

Sanada grup ayarlayalım sende zayiflamaktı, ama bak diyeyim elinden ekmeğini alırlar, yapamam edemem yok :KK70:
Yeter ki alsınlar ve motive etsinler, daha ne isterim. Bu işin başı motivasyon, bunu başarabiliyorlarsa varım :KK70::KK70:

Back