Ohhh ohhh miss gibi olduNohutta ekleyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ohhh miss gibi olduNohutta ekleyelim![]()
Lunya sen şimdi bize tatlı yapmayacak mısınOhhh ohhh miss gibi oldu![]()
Yok nevroş, düşünmüyorumLunya sen şimdi bize tatlı yapmayacak mısın![]()
Yiyeceksen yapma canımMiudan korkuyorum![]()
@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyorMiudan korkuyorum![]()
@MiuLego dan korkmayan var mı@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyor
Sen şimdihippotalamus , @Sidelya95 . @Ytmz Miudan korkmuyor mu demek istiyorsun?
Sidelya yapmış triliçe yememiş
Hippo yapmış yememiş(1 dilim yemiş ama o kadarcıktan birşey olmaz
)
Ben yapmışım ,beni boşver![]()
Bizden kim yiyecek Deynep, çöpe mi atahhh@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyor
Sen şimdihippotalamus , @Sidelya95 . @Ytmz Miudan korkmuyor mu demek istiyorsun?
)
Sen ne güzel ortalığı karıştırıyorsun@MiuLego yarışmaya katılmaya kızmıyor ki,yemeye kızıyor
)
Bonus'un laleleri mi var
Ne güzel ne güzelKız ben bu sabah 200 Gr eksi çıktım![]()
Komşuyu arkadaşı çaya ,kahveye çağırırsın sen de yapıncaBizden kim yiyecek Deynep, çöpe mi atahhh![]()
Voro bile korktu ,haklısın ,daha ağzına cıss süremez@MiuLego dan korkmayan var mı![]()
Ne güzel ne güzel![]()
Amann yok, istemiyorum kimseyiKomşuyu arkadaşı çaya ,kahveye çağırırsın sen de yapınca![]()
Ne yapayım hayatım ,yalan mı söyleyeyimSen ne güzel ortalığı karıştırıyorsun![]()
Böcüklü birşeyler koyuyorVoro bile korktu ,haklısın ,daha ağzına cıss süremez![]()
Hiç sanmam.. çaktırma sabah pastırmalı yumurta yemişVoro bile korktu ,haklısın ,daha ağzına cıss süremez![]()