• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Benim tatlımdan da yapmazsa darılırım FallenAngel FallenAngel :deli:
Kızı sevdiği için yapacaktı,senin tatlıyı da kızı severse yapabilir:KK45:
Benden duymuş olma da ,benimkini kolay gördü herhalde ,baklava ya ,elde açmadan yapılıyor diye balıklama atladı galiba :sus:

Kızı sevdiği için yapacaktı,senin tatlıyı da kızı severse yapabilir:KK45:
Benden duymuş olma da ,benimkini kolay gördü herhalde ,baklava ya ,elde açmadan yapılıyor diye balıklama atladı galiba :sus:
Senin tariften yapmış konusu onay bekliyor:sus:

N Nana yapamaz öyle tatlılar:KK53:
Sen Lunyaya beceriksiz mi demek istiyorsun:skandal: ,baklava yufkasından bile tatlı yapamaz mı demek istiyorsun :skandal:,sıkıyorsa tatlı yapsın ,bize tatlı yapabildiğini göstersin demek mi istiyorsun:skandal: ,tembelleşti bu aralar mı demek istiyorsun :skandal:,yaparsa dayanamaz yer benim gibi iradeli mi değil demek mi istiyorsun:skandal: ,inşallah duymaz bu içinden gelen sesleri:KK53:

Sen Lunyaya beceriksiz mi demek istiyorsun:skandal: ,baklava yufkasından bile tatlı yapamaz mı demek istiyorsun :skandal:,sıkıyorsa tatlı yapsın ,bize tatlı yapabildiğini göstersin demek mi istiyorsun:skandal: ,tembelleşti bu aralar mı demek istiyorsun :skandal:,yaparsa dayanamaz yer benim gibi iradeli mi değil demek mi istiyorsun:skandal: ,inşallah duymaz bu içinden gelen sesleri:KK53:
Ben de içimden ne kadar çok şey söylüyor muşum:skandal:Evet evet tam olarak bunları söyledim:sus::ıslık:

Hadi oradan su böreği bile yapıyorsun:lülülü:
İşime gelmeyince yapamıyorum :KK53:

Hain Deynep :sopa:
Ben Hazır yufkadan omlet yapıyorum,:KK53: başka birşey yapılır mı ki hazır yufkadan:KK53:

Back