- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Benim tatlımdan da yapmazsa darılırım FallenAngelFallenAngel dün benim tatlıdan da yapacağını yazmıştı ,yaptı mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tatlımdan da yapmazsa darılırım FallenAngelFallenAngel dün benim tatlıdan da yapacağını yazmıştı ,yaptı mı acaba?
Kızı sevdiği için yapacaktı,senin tatlıyı da kızı severse yapabilirBenim tatlımdan da yapmazsa darılırım FallenAngel
Senin tariften yapmış konusu onay bekliyorKızı sevdiği için yapacaktı,senin tatlıyı da kızı severse yapabilir
Benden duymuş olma da ,benimkini kolay gördü herhalde ,baklava ya ,elde açmadan yapılıyor diye balıklama atladı galiba
Senin tariften yapmış konusu onay bekliyor
Ben de el açması yaptım ama canım konu açmak istemiyor.Yarın açarım.
Savaş baltalarımı çıkarayım
@MiuLego çivili sopanı,sandalyeni az ödünç verir misin ?Ben de el açması yaptım ama canım konu açmak istemiyor.Yarın açarım.
Biri daha yapacaktı yaptı mı acaba@MiuLego çivili sopanı,sandalyeni az ödünç verir misin ?
Kim?Tanıdık biri mi?Biri daha yapacaktı yaptı mı acaba
Hatırlayamadım.Hepimiz nuriye yapalım demiştikKim?Tanıdık biri mi?
Ben mi demişim
Bak nevrosum nasıl biliyor beni
Hadi oradan su böreği bile yapıyorsunBak nevrosum nasıl biliyor beni
Sen Lunyaya beceriksiz mi demek istiyorsun ,baklava yufkasından bile tatlı yapamaz mı demek istiyorsun ,sıkıyorsa tatlı yapsın ,bize tatlı yapabildiğini göstersin demek mi istiyorsun ,tembelleşti bu aralar mı demek istiyorsun ,yaparsa dayanamaz yer benim gibi iradeli mi değil demek mi istiyorsun ,inşallah duymaz bu içinden gelen sesleri
Ben de içimden ne kadar çok şey söylüyor muşumEvet evet tam olarak bunları söyledimSen Lunyaya beceriksiz mi demek istiyorsun ,baklava yufkasından bile tatlı yapamaz mı demek istiyorsun ,sıkıyorsa tatlı yapsın ,bize tatlı yapabildiğini göstersin demek mi istiyorsun ,tembelleşti bu aralar mı demek istiyorsun ,yaparsa dayanamaz yer benim gibi iradeli mi değil demek mi istiyorsun ,inşallah duymaz bu içinden gelen sesleri
İşime gelmeyince yapamıyorumHadi oradan su böreği bile yapıyorsun
Hain DeynepSen Lunyaya beceriksiz mi demek istiyorsun ,baklava yufkasından bile tatlı yapamaz mı demek istiyorsun ,sıkıyorsa tatlı yapsın ,bize tatlı yapabildiğini göstersin demek mi istiyorsun ,tembelleşti bu aralar mı demek istiyorsun ,yaparsa dayanamaz yer benim gibi iradeli mi değil demek mi istiyorsun ,inşallah duymaz bu içinden gelen sesleri
Mercimek çorbasıda güzel oluyorİşime gelmeyince yapamıyorum
Hain Deynep
Ben Hazır yufkadan omlet yapıyorum, başka birşey yapılır mı ki hazır yufkadan
Evet, içine fasulye de attık mi enfes lezzetMercimek çorbasıda güzel oluyor
Nohutta ekleyelimEvet, içine fasulye de attık mi enfes lezzet