• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
18 Mart Pazar akşam ezanıyla idrak edeceğimiz mübarek Recep ayı, şehrullah yani Allah ü tealanın ayıdır.
Bu aya oruçlu girmek lazımdır.
*Recep ayının*
1. günü (19 Mart ) oruç tutanlara *3 senelik*
2. günü ( 20 Mart ) oruç tutana *2 senelik*
3. günü ( 21 Mart ) oruç tutana *1 senelik* oruç sevabı verilir,
bu hadisi şerif ile sabittir.

Üç günden sonra her gününe birer ay oruç sevabı verilir.

Bu ay Allahü Teâlânın ayı olduğu için ihlas suresini çok okumak lazımdır.

Bu vesile ile şimdiden mübarek üç aylarımızı ve recebi şerif ayımızı tebrik eder Cenabı Hakkın razı olacağı şekilde idrak edebilmeyi temenni ederim.

SELAM SEVGİ DUA ve HÜRMETLERİMLE..

Evettt canım bugün öğrendim :KK68: sen de hamileydin diye hatirliyorum senin bebiş kaç aylık?
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin:dua:
19+4 günlüğüz siz kaç haftalıkmışsınız?:anneadayı:

18 Mart Pazar akşam ezanıyla idrak edeceğimiz mübarek Recep ayı, şehrullah yani Allah ü tealanın ayıdır.
Bu aya oruçlu girmek lazımdır.
*Recep ayının*
1. günü (19 Mart ) oruç tutanlara *3 senelik*
2. günü ( 20 Mart ) oruç tutana *2 senelik*
3. günü ( 21 Mart ) oruç tutana *1 senelik* oruç sevabı verilir,
bu hadisi şerif ile sabittir.

Üç günden sonra her gününe birer ay oruç sevabı verilir.

Bu ay Allahü Teâlânın ayı olduğu için ihlas suresini çok okumak lazımdır.

Bu vesile ile şimdiden mübarek üç aylarımızı ve recebi şerif ayımızı tebrik eder Cenabı Hakkın razı olacağı şekilde idrak edebilmeyi temenni ederim.

SELAM SEVGİ DUA ve HÜRMETLERİMLE..
Hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Ramazan ayı müjdelenmiş oldu, hayırlar getirsin inşallah.❤️

Emira SY Emira SY hayırla, sağlıkla gelsin bebişin canım benim.:emir_bebek:

Amin Allah razı olsun canım benim inşallah senin mucizen de en hayırlı zamanda nasip olsun. :KK68:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin:dua:
19+4 günlüğüz siz kaç haftalıkmışsınız?:anneadayı:
Biz daha doktora gidemedik canım tahminen 4 haftalık :) maşallah siz yolu yarılmışsınız bile :P

29313315_1834494760189271_2296399876372253546_n.png

Amin Allah razı olsun canım benim inşallah senin mucizen de en hayırlı zamanda nasip olsun. :KK68:

Biz daha doktora gidemedik canım tahminen 4 haftalık :) maşallah siz yolu yarılmışsınız bile :p
Allah kucağına almayı nasip etsin tekrar tebrik ederim :) LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet seni de ayrıca tebrik ederim yeniden teyze oluyorsun:KK36:

Back