- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Bak yine yıllar dedi yaşı ortaya çıktı nineminBen bu avatarı yıllardır kullanıyorum
Nevreste bir yaşlı offf tam bir nene (çarpıldı)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yine yıllar dedi yaşı ortaya çıktı nineminBen bu avatarı yıllardır kullanıyorum
Az kaldı çarpılacaksınBak yine yıllar dedi yaşı ortaya çıktı ninemin
Nevreste bir yaşlı offf tam bir nene (çarpıldı)
Dur sana nazar değmesin diye diyorum bozmaAz kaldı çarpılacaksın
Tamam o zaman sağolDur sana nazar değmesin diye diyorum bozma
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar versinEvettt canım bugün öğrendim sen de hamileydin diye hatirliyorum senin bebiş kaç aylık?
Hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Ramazan ayı müjdelenmiş oldu, hayırlar getirsin inşallah.18 Mart Pazar akşam ezanıyla idrak edeceğimiz mübarek Recep ayı, şehrullah yani Allah ü tealanın ayıdır.
Bu aya oruçlu girmek lazımdır.
*Recep ayının*
1. günü (19 Mart ) oruç tutanlara *3 senelik*
2. günü ( 20 Mart ) oruç tutana *2 senelik*
3. günü ( 21 Mart ) oruç tutana *1 senelik* oruç sevabı verilir,
bu hadisi şerif ile sabittir.
Üç günden sonra her gününe birer ay oruç sevabı verilir.
Bu ay Allahü Teâlânın ayı olduğu için ihlas suresini çok okumak lazımdır.
Bu vesile ile şimdiden mübarek üç aylarımızı ve recebi şerif ayımızı tebrik eder Cenabı Hakkın razı olacağı şekilde idrak edebilmeyi temenni ederim.
SELAM SEVGİ DUA ve HÜRMETLERİMLE..
Emira SY hayırla, sağlıkla gelsin bebişin canım benim.
Biz daha doktora gidemedik canım tahminen 4 haftalık :) maşallah siz yolu yarılmışsınız bileAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
19+4 günlüğüz siz kaç haftalıkmışsınız?
Evet canım ya çoook mutluyum 
24 Marta kadar devam ediyor.1.Sayfada detaylar varYarışma hala devam ediyormu ne zamana kadar devam edecek
İnşallah canım benimAmin Allah razı olsun canım benim inşallah senin mucizen de en hayırlı zamanda nasip olsun.
Allah kucağına almayı nasip etsin tekrar tebrik ederim :) LezzetliCipetpet seni de ayrıca tebrik ederim yeniden teyze oluyorsunAmin Allah razı olsun canım benim inşallah senin mucizen de en hayırlı zamanda nasip olsun.
Biz daha doktora gidemedik canım tahminen 4 haftalık :) maşallah siz yolu yarılmışsınız bile
Teşekkür ederim canımAllah kucağına almayı nasip etsin tekrar tebrik ederim :) LezzetliCipetpet seni de ayrıca tebrik ederim yeniden teyze oluyorsun
FallenAngel dün benim tatlıdan da yapacağını yazmıştı ,yaptı mı acaba?FallenAngel senin pöçten yaptım efsane bi şey oldu teşekkür ederim sayende yeni bir yemek öğrendim