- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Canı sıkılan, sohbet etmek isteyenler gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm canim sagol senin sayende buldum canim bana ozel msj atarmisin yuzkere soyledim ama sanirim gormedin bana ordan msn yaz oklutfen bekliyorum anlatacaklarim cok istiyorsan konusalim canim ne dersin yoksa burdan sikildim artik bak sana cennetgule nasilsin diye sordum derdini paylas dedim bana kizdi nedenini artik anlamaya tahamulum yok inan
hahahahhaah egzonanın yorumlarını okurken karnıma sancılar gırıyor yemınle
pinp_up_gırl Allah yardımcın olsun canım
bu uyeyı anlamıs degılım ,erkek mı yoksa kuralları bılmeyen bır uye m gercekten anlayamadım.
kuralları bılmeyen uye olsa,azcık forumu arastırıp kuralları okuyarak ogrenmeye calısırdı ama oda yok
yalnız dıkkatımı ceken; foruma uye olalı en fazla 4 gun olmustur ,ama mılletten msn ısteye ısteye
masallah 97 mesaj yaptı .masallahı var valla
Sağol canım ya, bayağı uğraştım dün akşam. Özel mesajda atamıyor ya bir bakıyorum orda çıkıyor mesaj bir bakıyorum burda nereyi takip edeceğimi şaşırdım ama bence erkek değil, çünkü dün akşam inciden birisi kaydolmuştu siteye tuvalet pompası diye, herkesten msn isteyince o da egzonayı erkek zannedip bayağı bi küfretti, egzona erkek olsa kesin dayanamaz cevap verirdi ona, ne kadar saygısızsın, bana yardım edicek biri yok mu vs dedi sadece. Bayağı trajikomik aslında olay düşününce
Buarada bayağı olaylı da olsa geyik topiğimin açılışını yaptım, akşamları geç saate kadar oturan biri olarak beklerim seni de