Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim esim de pilot
Merhabalar canim. Evet, uzun zaman olmus, denk geldi oyle gordum pilot eslerle ilgili konu oldugunu. Kimse yazmaz diye de kisaca benim esim de pilot yazdim. Benim esim yurtdisinda calisiyor ama turkiyede calismasini istiyoruz. Burda kontrati dolsun, hemen basvuracagiz,bakalim. Siz Turkiye'de misiniz?
bende uzun zamandir girmiyorum pek yazan olmuyor.. benim esim yurtici ozel bir sirkette calisyor canim. turkiyedeyiz yani peki sen de esinle birlikte yurtdisinda yasiyorsun yoksa ayrimisiniz
Ayriydim ama son dokuz aydir ben de gittim yanina. Bebislerim var iki tane, biri 3 yas 3 aylik, digeri 18 aylik. Annem yardimci oluyordu. Simdi bayramda annemlere geldik. O bugun geri dondu, ben biraz kalacagim. Cok ozluyorum burayi. Burda is bulsun cok sevinecegim.
Sizin var mi cocugunuz?
oooo masallah.... bebislerde varmis allah anali babali buyutsun.. iyiki ayri deilsiniz birliktesiniz.. ama bi yandanda aile ozlemi oluyor. cok zor bi durum ... hangi ulkedesiniz. nerde kaliyorsunuz.. . bende henuz bebis yok daha 4 aylik evliyim:)seneye insallah dusunuyoruz. insallah is bulur canim ... ki bulur buyuk ihtimalle... insallah gonlunuze gore olur. cok memnun oldum tanistigimizaa cok sevindimm yazmana artik umidimi kesmistim :)
Size omur boyu mutluluklar dilerim. Evet, en azindan cocuklar icin birlikte olmamiz iyi oluyor. Kontrati dolsun hemen turkiyeye basvuracak. Biz Bahreyn diye bir ulkedeyiz. Hayat kosullari fena degil, sirketinden de memnunuz ama turkiye gibisi de yok. Ailem de Yalova'da, burda da evimiz var. Ozellikle Istanbulda is bulursa aileme de yakin oluruz. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ben de cok memnun oldum tanistigimiza. Ben de umudu kesmistim acikcasi
cok tesekkur ederim cnm. aynen turkiye gibisi yok .. bizde bi ara katara gitme gibi bi durumumuz oluyordu. sonradan iptal oldu.. 2 yillik oraya yerlesicektik.. hersey yeni kurulmusken duzeni hemen bozmak istemedik ilerde belki olabilir diye dusunuyoruz. esim saw dan ucuyo oraya yakin bi yerde oturuyorz yakin derken yine 1 saat var arasi yani ailem avrupa yakasi ben anadolu yakasi. inan ayni sehirde olsak bile hafta 1 kez yada 2 haftada 2 kez gorusebilioruz. hayat sartlari is guc iste.. esin kaptan mi f/O MU ?
Canim, aslinda bahreyn, katar bu yerler fena degil. Yapilacak seyler var, insanlar hos vakit geciriyorlar. Yasam kosullari guzel. Ama ben bi ortam kuramadim pek. Tanistiklarim oldu ama cocuklardan dolayi gorusmeye cekindim. Bir de annemler bebekler dogdugundan beri onlarla beraberlerdi, ozluyorlar, simdi ben esimin yanina gidince onlar da her gorusmemizde "bebeklerim " diye agliyorlar. Ben de duskunum biraz, uzuluyorum. Yani alisamamamda bunlar da etkili oldu. Esim kaptan benim, ama Embraer tipi ucakta kaptandi. Sonra sirket ona Airbusa gecme teklif etti, kabul ettik simdi Airbusta kaptan ama tabi karsiliginda sozlesme yenilendi, 2 yil daha ordayiz. Aslinda esim memnun, o sirketinden de ulkeden de memnun. Bana kalsa bahreynde emekli olurum diyor ama ben turkiye istiyorum diye basvuracagim dedi. Bakalim, daha iki yil var. Ben esimle tanistigimda kabin memuruydum. Aslinda fizik ogretmeniyim ama atanamadim tabi. Ben de gecici kabin memurlugu yapiyordum. O zamanlar ben de sawdan ucuyordum. Kisa sure calistim zaten. Karisik mi anlattim bilmiyorum, kusura bakma. Sizin esiniz f/o mu kaptan mi?
kusura bakma canım uzun zamandır yazamadım kocısle bırlıkte orta avrupa turundaydık yenı geldık :) karısık anlatmadın anladım cnm sende haklısın anne babadan uzak olmak orada tek kalmaz cok zor ıns turkıyede bı ıs bulur esın... gelırsın aılene kavusursun ozlemde bıtmıs olur. benım esım f/o 2 yıllık daha pılot kaptanlık ıcın var bıraz daha zamanı :) ben onceden esımın dayısıının yanında calısıyordum hukuk burosunda orada tanıstık :) patronumun yıgenıydı 4 yıllık konusma sonrası da evlendık ıste :) bende cocuk gelısımı mezunuyum sımdı anadolu unı den bankacılık okuyorum. ama calısmıyorum suan baska planlarım var butık bı yer acmak ıstıyorum kendıme hayırlısı bakalım
Ne kadar guzel... Umarim iyi bir tatil olmustur. Ben de kafa tatilindeyim, yani cocuklarla beraber ailemin yanindayim ama 5 gun sonra donuyorum yine esimin yanina. Esinize bu uzun yolda basarilar, daha cok yeni, yolu acil olsun. Benim esimle yas farkimiz da var biraz, o baya tecrubeli artik. Umarim istediginiz yeri acarsiniz, hayirlisi. Valla Istanbulda acarsaniz gelirim, cocuklardan sonra kendime pek vakit ayiramiyorum, alisveris bile luks oldu yaa
bütün pilot eşlerine sesleniyoruuuuuum:) içimi rahatlatın lutfen ya bu yaz inş pilot olacak sevgilim iş bulmasıylada yüzük takıyoruz inşallah. eşlerinizin çalışma saatleri nasıl? ben sadece uzak yola gitmemesini istedim yani büyük uçakta çalışmamasını 5-6 gün tek kalacaksam neden evleniyorum dedim oda bunu gayet iyi anladı..ilk tercihimiz kargo ondan sonra line. belkide uçuş okulunda öğretmen olarak kalacak.. eşlerinizi görebiliyomusunuz kızlar ya gecesi gündüzleri belli olmayacak içimden hep inş öğretmen olur diyorum bu yüzden bütün özel günlerimi yalnız gecirmek istemiyorum ya vala az kazansın ama en azından akşam evinde olsun..
selam cnm hosgeldın hakkında hyırlısı olsun :) standart sabah 9 aksam 7 calısma saatlerı yok oncelıkle :) benım esımın ıs saatlerını anlatıyım . herkesınkı farklı olabılır. kıs sezonu oldugunda sureklı evde dusun 20 gundur ucusu yok :) 20 gundur yanyanayız ınsan artık bı gıtsın ıse dıyo :) bugun ucusu oldu gece 4 de gıttı oglen 14.30 evde olucak. bazen gece gıdıyo sabaha karsı gelıyo bazen sabah gıdıyo gece gelıyo ucus yogunluna gore degısıyo bu . yazın daha cok yogun oluyo yatıları oluyo 5 . 6 gun deılde 3 gunluk sehır dısına cıkıyo 3 gun sonra gelıyo en fazla 4 gun olmadıgı zamanlar oldu. ama geldıkden sonrada 3 gunluk ıznı oluyo. alısıyo ınsan artık. ozel gunlere gelınce uzaktata olsa kalbler bır olsun yeter :) bız yenı evlıyız bırıncı ayımızda esım sehır dısındaydı ama 1 yılımızda ozel ızın alabılır. bence ogretmenlık falan dusunmesın pılot olsun. bı cok avantajları var esımle sehır dısına gıdıyorum bazen yanında goturme sansı var her zaman ucak bıletınde bedava :) bu yaz canakkalede 4 gunluk yatısı vardı bende gıttım ucusları yapıp otele geldı sonra gezdık ) o yuzden ıcın rahat olsun. her guzel seyın zorlugu vardır. hayat bu
bunları duymak o kadar iyi geldiki biz ikimizde bu saatler konusunda pek bişey bilmiyoruz sadece yazın çok fazla olduğunu biliyorum gece yalnız kalabilen bi insan değilim şimdiden kedi köpek alalım bari filan diyoruz erkek arkadşım bi süre bekle sana bi dükkan açarız hem biyere bağlı kalmazsın benimle gelirsin kalmam gereken zamanlarda tatil olur diyo ama ben kendi işimi yapmak istiyorum sen çalışıyormusun canım bide istanbul ankara antalya izmirde kalıcaz büyük ihtimal diyoruz çünkü daha cok iş orada oluyor sanırım siz nerde yaşıyorsunuz?
canım. işte saatleri kafana takma bence normal calişandan daha cok eşin yanında bundan emin ol :) dün eşime dedım az cık dısarı cık bıraz bırbırımızı ozlıyelım dedım dusun artık :) 20 gundur adam evde :) bıraz uzaklaık ıyı gelıyo ozlem oluyo kıymet bılıyosun yazın bazen bn gıtmıyomom 4 gunun yanında eve gelmedı hasretle sarılması o kadar ıyı gelıyokı sana arada bı uzaklık ıyı gelıyo dıyoruz esımle :) ben calısmıyorum. ıstanbulda yasıyoruz esım saw dan oluyo uçuşları. kucuk bı yer acarsam bı calısanım olur ona emanet edet gıderı yıne esımle butık bı yer acmak var aklımda normal calısma saatlerı ıle uyusmuyo esımle . ben aksam gelcem esım sabah gelcek o gıttık ben gelcem ben gelcem o gıttım bıraz zor oluyo . acıkcası benım dusuncem ole suan esın egıtım asamasındamı sıvılmı ozelmı egıtım oluyo hangı okulda ?
canım. işte saatleri kafana takma bence normal calişandan daha cok eşin yanında bundan emin ol :) dün eşime dedım az cık dısarı cık bıraz bırbırımızı ozlıyelım dedım dusun artık :) 20 gundur adam evde :) bıraz uzaklaık ıyı gelıyo ozlem oluyo kıymet bılıyosun yazın bazen bn gıtmıyomom 4 gunun yanında eve gelmedı hasretle sarılması o kadar ıyı gelıyokı sana arada bı uzaklık ıyı gelıyo dıyoruz esımle :) ben calısmıyorum. ıstanbulda yasıyoruz esım saw dan oluyo uçuşları. kucuk bı yer acarsam bı calısanım olur ona emanet edet gıderı yıne esımle butık bı yer acmak var aklımda normal calısma saatlerı ıle uyusmuyo esımle . ben aksam gelcem esım sabah gelcek o gıttık ben gelcem ben gelcem o gıttım bıraz zor oluyo . acıkcası benım dusuncem ole suan esın egıtım asamasındamı sıvılmı ozelmı egıtım oluyo hangı okulda ?
canım işte oda aynen senin gibi düşünüyo ben kendi işimi yaparsam akşam gelicem büyük ihtimal oda akşam gidicek işe başlamasına bağlı olarak belki bende bi dükkan işini düşünebilirim bizim aklımızdada cafe var ikimizin ailesindede şef cok hayırlısı inşallah. suan hala eğitim görüyo thknın havacılık kursunda ocakta bitecek ama tipe eğitimi alması gerek yazı bulur işe başlaması diye düşünüyoruz biraz ingilizcede sorunumuz var şuan onu kapatmaya çalışıyo kurumda kalırsada kışın öğretmenlik yazın yangın pilotluğu düşünüyo
hmm anladım cnmmm.. hayırlısı herseyın. evet ıngılızce cok onemlı full ıng. ıns sorun kısa surede kapanır. benım esımde 2 yıl oldu işe baslıyalı 2 2 yılda hemen hemen egıtım surdu hayırlısı herseyın cnm.